Рецепт Форель «мигдальний» фото

Форель «мигдальний»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Форель
На обід, На вечерю, Легка вечеря, Романтична вечеря
Гарячі страви

Форель в лимонному соці. Традиційна французька кухня, Loire область.

1. Висипати борошно на широку тарілку. Обваляти форель в борошні з кожного боку.

2. Нагріти сковороду. Підсмажувати рибу в топленому маслі протягом 4-5 хвилин. Потім перевернути і продовжувати готувати ще близько 2-3 хвилин.

3. Полити свіжим лимонним соком. Продовжувати готувати 1-2 хвилини.

4. Підсмажити мигдаль в іншій сковороді. Без додавання масла.

5. Форель викласти на блюдо, прикрасити шматочками лимона, посипати підсмаженим мигдалем і петрушкою.

  • Свіжа форель - 2 штуки
  • Мука - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Мигдаль - 100 грам
  • Лимон - 1 штука (сік)
  • Петрушка - - За смаком
1. Висипати борошно на широку тарілку. Обваляти форель в борошні з кожного боку.

2. Нагріти сковороду. Підсмажувати рибу в топленому маслі протягом 4-5 хвилин. Потім перевернути і продовжувати готувати ще близько 2-3 хвилин.

3. Полити свіжим лимонним соком. Продовжувати готувати 1-2 хвилини.

4. Підсмажити мигдаль в іншій сковороді. Без додавання масла.

5. Форель викласти на блюдо, прикрасити шматочками лимона, посипати підсмаженим мигдалем і петрушкою.

Схожі рецепти