Форель «мигдальний»
(покроковий рецепт з фото)
Форель в лимонному соці. Традиційна французька кухня, Loire область.
1. Висипати борошно на широку тарілку. Обваляти форель в борошні з кожного боку.
2. Нагріти сковороду. Підсмажувати рибу в топленому маслі протягом 4-5 хвилин. Потім перевернути і продовжувати готувати ще близько 2-3 хвилин.
3. Полити свіжим лимонним соком. Продовжувати готувати 1-2 хвилини.
4. Підсмажити мигдаль в іншій сковороді. Без додавання масла.
5. Форель викласти на блюдо, прикрасити шматочками лимона, посипати підсмаженим мигдалем і петрушкою.
- Свіжа форель - 2 штуки
- Мука - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 50 грам
- Мигдаль - 100 грам
- Лимон - 1 штука (сік)
- Петрушка - - За смаком
1. Висипати борошно на широку тарілку. Обваляти форель в борошні з кожного боку.
2. Нагріти сковороду. Підсмажувати рибу в топленому маслі протягом 4-5 хвилин. Потім перевернути і продовжувати готувати ще близько 2-3 хвилин.
3. Полити свіжим лимонним соком. Продовжувати готувати 1-2 хвилини.
4. Підсмажити мигдаль в іншій сковороді. Без додавання масла.
5. Форель викласти на блюдо, прикрасити шматочками лимона, посипати підсмаженим мигдалем і петрушкою.
2. Нагріти сковороду. Підсмажувати рибу в топленому маслі протягом 4-5 хвилин. Потім перевернути і продовжувати готувати ще близько 2-3 хвилин.
3. Полити свіжим лимонним соком. Продовжувати готувати 1-2 хвилини.
4. Підсмажити мигдаль в іншій сковороді. Без додавання масла.
5. Форель викласти на блюдо, прикрасити шматочками лимона, посипати підсмаженим мигдалем і петрушкою.