Рецепт Мигдальний борошно в домашніх умовах фото

Мигдальний борошно в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Шоколад, Горіхи, Мигдаль
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл
Солодке, Десерти

Мигдальний борошно насамперед необхідна для солодкої випічки, особливо для тортів і тістечок. Тому розповім, як приготувати мигдалеву борошно в домашніх умовах: швидко, легко і недорого.

З мигдальної муки можна приготувати не тільки ароматні коржі або печиво, але і дуже ніжний крем, але так як купити мигдалеву борошно може бути проблематично, раджу заздалегідь приготувати її в домашніх умовах. Для цього не потрібно ні багато часу, ні багато зусиль. Досить промити мигдаль, очистити його від шкірки і добре просушити. Для подрібнення найкраще використовувати кавомолку, але комбайн теж добре впорається з цим завданням.

  • Мигдаль - 100 грам
  • Окріп - 300-400 грам
мигдальний борошно в домашніх умовах - фото крок 1
1. Для початку залийте мигдаль окропом і залиште на 30 хвилин, щоб він добре пропарився. Потім злийте воду і акуратно зніміть шкірку з гарячих горіхів.
мигдальний борошно в домашніх умовах - фото крок 2
2. Просушіть мигдаль в паперовому рушнику і підсушіть його на сухій сковороді (стежте за тим, щоб мигдаль не підгорів).
мигдальний борошно в домашніх умовах - фото крок 3
3. За допомогою кавомолки або комбайна подрібніть мигдаль. Смачного!

Схожі рецепти