Мигдальний борошно в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Мигдальний борошно насамперед необхідна для солодкої випічки, особливо для тортів і тістечок. Тому розповім, як приготувати мигдалеву борошно в домашніх умовах: швидко, легко і недорого.
З мигдальної муки можна приготувати не тільки ароматні коржі або печиво, але і дуже ніжний крем, але так як купити мигдалеву борошно може бути проблематично, раджу заздалегідь приготувати її в домашніх умовах. Для цього не потрібно ні багато часу, ні багато зусиль. Досить промити мигдаль, очистити його від шкірки і добре просушити. Для подрібнення найкраще використовувати кавомолку, але комбайн теж добре впорається з цим завданням.
- Мигдаль - 100 грам
- Окріп - 300-400 грам
1. Для початку залийте мигдаль окропом і залиште на 30 хвилин, щоб він добре пропарився. Потім злийте воду і акуратно зніміть шкірку з гарячих горіхів.
2. Просушіть мигдаль в паперовому рушнику і підсушіть його на сухій сковороді (стежте за тим, щоб мигдаль не підгорів).
3. За допомогою кавомолки або комбайна подрібніть мигдаль. Смачного!