Пиріг з мигдалем і вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Смачний пиріг! Вперше його побачила в одній з кулінарних передач, тепер готую дуже часто: все в захваті. Спробуйте!
У мисці збийте яйця з цукром. Додайте спочатку масло, перемішайте. Потім - борошно і розпушувач. Замісити тісто. Готове тісто покладіть в форму для запікання, до нього додайте очищену від кісточок вишню. Посипте пиріг мигдалем і випікайте близько години. Дивіться покроковий рецепт!
- Яйце - 3 штуки
- Вершкове масло - 180 грам
- Борошно - 180 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Вишня - 400 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Мигдальні пелюстки - 2 Ст. Ложки
У миску вбийте 3 яйця. Додайте цукор. Збийте до пишної піни.
Введіть вершкове масло кімнатної температури і знову збийте. Просійте борошно і розпушувач. Замісити тісто.
Тісто перекладіть у форму для випічки.
Вишню очистіть від кісточок. Покладіть ягоди в тісто. Дуже рясно "втикайте" вішінкі прямо в тісто.
Посипте пиріг мигдалем. У мене мигдальні пелюстки.
Випікайте пиріг у духовці при 180 градусах близько 1 годину. Подайте до столу. Дуже смачно з молоком або несолодким чаєм.