Рецепт Пиріг з Клементині і мигдалем фото

Пиріг з Клементині і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Горіхи
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Рецепт приготування пирога з Клементині і мигдалем.

Опис приготування:

Клементина - це результат схрещування середземноморського мандарина і кислого апельсина. За формою вони нагадують мандарин, тільки солодший. Цей пі ріг готується без додавання борошна.

  • klementinov - 450 грам
  • Меленого мигдалю - 250 грам
  • Пекарського порошку - 1 Ст. Ложка
пиріг з Клементині і мигдалем - фото крок 1
1. Покласти клементини в каструлю з холодною водою, щоб вона покривала їх, довести до кипіння і варити протягом 2 годин. Злити воду.
пиріг з Клементині і мигдалем - фото крок 2
2. Коли фрукти охолонуть, розрізати кожен клементин навпіл і видалити насіння.
пиріг з Клементині і мигдалем - фото крок 3
3. Потім дрібно нарізати шкірку і викласти все разом в кухонний комбайн, щоб подрібнити.
пиріг з Клементині і мигдалем - фото крок 4
4. Розігріти духовку до 190 градусів. Змастити маслом форму для пирога і вистелити пергаментним папером. Збити яйця у великій мисці. Додати цукор, мелений мигдаль і розпушувач. Добре перемішати, потім додати подрібнені клементини.
Залити суміш в підготовлену форму і випікати протягом 30 - 50 хвилин. Якщо пиріг занадто швидко темніє приблизно через 20 - 30 хвилин, накрийте його фольгою.
Вийняти пиріг з духовки і дати охолонути в формі. Потім витягти пиріг з форми і посипати цукровою пудрою. Ви також можете зробити глазур з цукрової пудри і соку від клементинов (1 столова ложка). Пиріг найкраще подавати на другий день, коли він стане більш соковитим.

Схожі рецепти