Мигдальний крем Рішара Бертіно
(покроковий рецепт з фото)
Раджу вам купити або приготувати багато мигдальної муки, так як в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати мигдальний крем Рішара Бертіно - дуже ніжний і ароматний крем для тортів і десертів.
Надати випічці мигдальний смак і аромат можна не тільки за допомогою чистого цукру, але і мигдалевого крему! В даному рецепті мигдальна мука служить загустителем крему і натуральним ароматизатором, ви точно не знайдете такої крем на полицях магазину! Мигдалеву борошно можна купити, але найкраще приготувати її в домашніх умовах, подрібнивши промитий і просушений мигдаль в кавомолці. Крем відмінно підходить до тортів і десертів.
- Вершкове масло - 125 грам (кімнатної температури)
- Цукор - 125 грам (або цукрова пудра)
- Мигдалеве борошно - 125 грам
- Біла пшеничне борошно - 25 грам
- Яйце - 2 штуки
1.Вершкове масло кімнатної температури збийте міксером з цукром до однорідності. Додайте миндальную борошно і ще раз добре збийте.
2. Додайте білу пшеничну муку і знову збийте. Не припиняючи збивання, по одному додайте яйця, кожен раз добре збиваючи масу до однорідності.
3. На найвищій швидкості міксера збийте крем до пишного стану і білого кольору протягом 1-2 хвилин. Смачного!