Мигдальний крем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Мигдальний крем - ідеальне доповнення до будь-яких пирогів і тортів, які ви спече. Його використовують для прошарку, а також в якості начинки для відкритих і закритих булочок. Дуже смачний і ніжний!
Коли намічається якийсь важливий свято, кожна господиня починає ламати голову, який торт зробити. Якими будуть коржі, вирішувати вам, але хочу порекомендувати і розповісти, як приготувати мигдальний крем. Використовуйте миндальную крихту і трохи екстракту мигдалю + яйця, масло і цукор. Легку цитрусову нотку додасть апельсиновий лікер, не забудьте додати! 
- Яйця - 2 штуки
 - Вершкове масло - 130 грам
 - Мигдальний крихта - 130 грам
 - Апельсиновий лікер - 1 Ст. Ложка
 - Цукор - 130 грам
 - Екстракт мигдалю - За смаком
 

М'яке вершкове масло ретельно збиваємо виделкою або міксером. Додаємо цукор і мигдалеву крихту. Збиваємо повторно.

Збиваємо яйця та додаємо до масла. Також додайте 1 ст. Ложку апельсинового лікеру і екстракт мигдалю. Збийте до однорідності. Поставте крем в холодильник.

Мигдальний крем готовий!