Мигдальний крем
(покроковий рецепт з фото)
Мигдальний крем - ідеальне доповнення до будь-яких пирогів і тортів, які ви спече. Його використовують для прошарку, а також в якості начинки для відкритих і закритих булочок. Дуже смачний і ніжний!
Коли намічається якийсь важливий свято, кожна господиня починає ламати голову, який торт зробити. Якими будуть коржі, вирішувати вам, але хочу порекомендувати і розповісти, як приготувати мигдальний крем. Використовуйте миндальную крихту і трохи екстракту мигдалю + яйця, масло і цукор. Легку цитрусову нотку додасть апельсиновий лікер, не забудьте додати!
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 130 грам
- Мигдальний крихта - 130 грам
- Апельсиновий лікер - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 130 грам
- Екстракт мигдалю - За смаком
М'яке вершкове масло ретельно збиваємо виделкою або міксером. Додаємо цукор і мигдалеву крихту. Збиваємо повторно.
Збиваємо яйця та додаємо до масла. Також додайте 1 ст. Ложку апельсинового лікеру і екстракт мигдалю. Збийте до однорідності. Поставте крем в холодильник.
Мигдальний крем готовий!