Рецепт Мигдальний крем фото

Мигдальний крем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Яйця, Горіхи, Вершкове масло, Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл
Десерти

Мигдальний крем - ідеальне доповнення до будь-яких пирогів і тортів, які ви спече. Його використовують для прошарку, а також в якості начинки для відкритих і закритих булочок. Дуже смачний і ніжний!

Коли намічається якийсь важливий свято, кожна господиня починає ламати голову, який торт зробити. Якими будуть коржі, вирішувати вам, але хочу порекомендувати і розповісти, як приготувати мигдальний крем. Використовуйте миндальную крихту і трохи екстракту мигдалю + яйця, масло і цукор. Легку цитрусову нотку додасть апельсиновий лікер, не забудьте додати!

  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 130 грам
  • Мигдальний крихта - 130 грам
  • Апельсиновий лікер - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 130 грам
  • Екстракт мигдалю - За смаком
мигдальний крем - фото крок 1
М'яке вершкове масло ретельно збиваємо виделкою або міксером. Додаємо цукор і мигдалеву крихту. Збиваємо повторно.
мигдальний крем - фото крок 2
Збиваємо яйця та додаємо до масла. Також додайте 1 ст. Ложку апельсинового лікеру і екстракт мигдалю. Збийте до однорідності. Поставте крем в холодильник.
мигдальний крем - фото крок 3
Мигдальний крем готовий!

Схожі рецепти