Рецепт Тортик легкий фото

Тортик легкий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Горіхи, Вершкове масло, Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Торти

Привіт всім любителям солодкого! сьогодні розповім, як приготувати тортик легкий, який не завдасть шкоди вашій фігурі. Підійде для людей, стежать за своєю вагою. Приступаємо

Цей тортик відрізняється простотою свого приготування. Він прекрасно підійде до чаю і кави, а також стане відмінним початком дня. Тортик не шкодить фігурі, піднімає настрій і дарує багато серотоніну. Не відмовляйте собі в задоволенні і будьте ласунами

  • Вершкове масло - 20-30 грам (для змазування форми)
  • Мигдалеве борошно - 1, 5 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Мед - 0, 5 склянки
  • Ваніль - 10-20 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Мигдаль - 50 грам
1
Духовку розігріваємо до 180 градусів, форму для випічки застилає пергаментним папером, яку рясно змащуємо вершковим маслом.
2
Просіваємо миндальную борошно. В окремій ємності збиваємо міксером яєчні жовтки, мідь, ваніль, соду і сіль протягом 5 хвилин, потім поступово додаємо миндальную борошно.
3
Яєчні білки збиваємо в окремому посуді міксером до пишної піни. У білки додаємо лимонний сік і збиваємо протягом ще 10 хвилин.
4
Змішуємо білки з тестом, все перемішуємо лопаткою. Переливаємо тісто в форму для випікання і печемо на протязі 25 хвилин.
5
Готовий пиріг охолоджуємо, тільки потім виймаємо з форми. Прикрашаємо рубаним мигдалем, можна полити медом. Смачного!

Схожі рецепти