Рецепт Тортик легкий фото

Тортик легкий
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Горіхи , Вершкове масло , Мигдаль
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Привіт всім любителям солодкого! сьогодні розповім, як приготувати тортик легкий, який не завдасть шкоди вашій фігурі. Підійде для людей, стежать за своєю вагою. Приступаємо

Опис приготування:

Цей тортик відрізняється простотою свого приготування. Він прекрасно підійде до чаю і кави, а також стане відмінним початком дня. Тортик не шкодить фігурі, піднімає настрій і дарує багато серотоніну. Не відмовляйте собі в задоволенні і будьте ласунами

  • Вершкове масло - 20-30 грам (для змазування форми)
  • Мигдалеве борошно - 1, 5 склянки
  • Яйця - 4 штуки
  • Мед - 0, 5 склянки
  • Ваніль - 10-20 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Мигдаль - 50 грам
1
Духовку розігріваємо до 180 градусів, форму для випічки застилає пергаментним папером, яку рясно змащуємо вершковим маслом.
2
Просіваємо миндальную борошно. В окремій ємності збиваємо міксером яєчні жовтки, мідь, ваніль, соду і сіль протягом 5 хвилин, потім поступово додаємо миндальную борошно.
3
Яєчні білки збиваємо в окремому посуді міксером до пишної піни. У білки додаємо лимонний сік і збиваємо протягом ще 10 хвилин.
4
Змішуємо білки з тестом, все перемішуємо лопаткою. Переливаємо тісто в форму для випікання і печемо на протязі 25 хвилин.
5
Готовий пиріг охолоджуємо, тільки потім виймаємо з форми. Прикрашаємо рубаним мигдалем, можна полити медом. Смачного!

Схожі рецепти