Млинцевий тортик
(покроковий рецепт з фото)
Досить оригінальний варіант, як приготувати млинцевий тортик на основі тесту з кукурудзи і з начинкою з сиру і зелені хочу вам показати. Подобається акая незвичайна ідея? Тоді запам'ятовуйте і повторіть!
Якщо ви любите торти з млинців, то напевно вже не раз експериментували з начинкою. В даному випадку експеримент не тільки з кремом, але і з самим тестом:) Кукурудзяні млинці виходять дуже цікавими і дійсно смачними. А ось що стосується начинки, то тут ви можете доповнити сир помідори, наприклад, або сальсою. Такий варіант спробувати точно потрібно:)
- Кукурудза - 1-2 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1/2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 4-5 Ст. Ложок (для змазування)
- Сир - 100-150 грам
- Зелень - За смаком
- Вапно - 1-2 штук
1. Кукурудзу вимийте, обсушити і обсмажити на грилі або прямо на плиті.
2. Після остудіть.
3. Гострим ножем акуратно зріжте зерна з качанів.
4. Подрібніть в блендері до однорідності з молоком, яйцями, борошном, розтопленим вершковим маслом. За смаком додайте сіль.
5. Смажте до рум'яності млинці на розігрітій сковороді.
6. А після все дуже просто - змастіть вершковим маслом, присипте сиром, доповніть зеленню за бажанням.
7. Подавайте готовий млинцевий тортик з часточками лайма. Смачного!