Mорковний тортик
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати морквяний торт, щоб від нього просто неможливо було відірватися, то мій рецепт буде дуже доречним. Запам'ятовуйте і повторюйте його на своїй обов'язково.
Щоб зробити непросто пиріг, а справжній торт, пропоную додати в тісто горішки і консервовані ананаси. Це додасть тесту "родзинку" . Що стосується крему, то тут теж є одна особливість: крім традиційного крем-сиру я рекомендую додати розтоплений білий шоколад. Це приголомшливий десерт для всієї родини, смак якого просто не передати словами.
- Яйце - 3 штуки
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки (приблизно)
- Обкладинка - 1.5 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Консервовані ананаси - 400 грам
- Морква - 2-3 штук
- Горіхи - 1 Склянка
- Крем-сир - 250 грам
- Цукрова пудра - 1/2 склянки
- Білий шоколад - 100 грам
1. Почніть процес з того, що включите і розігрійте до 180 градусів духовку. Підготуйте всі інгредієнти, які вам будуть потрібні.
2. У глибоку миску надішліть яйця, рослинна олія, цукор і щіпку солі.
3. Збийте все до однорідності. Окремо просійте всі сухі інгредієнти.
4. Додайте в мисочку морква, подрібнені ананаси, борошно з содою і корицею. Все ретельно перемішайте.
5. Додайте горішки та ще раз перемішайте. Усе, Testo майже. Розкладіть його в дві жароміцні форми і відправте в духовку.
6. Випікайте коржі 35-40 хвилин до готовності і рум'яності. Після остудіть як слід на решітці.
7. Крем-сир збийте до пишності з цукровою пудрою. Додайте розтоплений шоколад. Перемажьте коржі кремом.
8. Краса і, головне: шалено смачно. Смачного!