Швидкий і смачний тортик
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати швидкий і смачний тортик в домашніх умовах. Спробуйте, вам обов'язково сподобається, адже це рецепт доступний кожній господині, а результат вражає своїм смаком
Розповім вам, як приготувати швидкий і смачний тортик в домашніх умовах. Мені особливо сильно тут подобається бісквіт: яйця і без того гарантують пишність готового бісквіта, а враховуючи, що ми ще й розпушувач додали, він у вас виросте майже до небес, буде ніжним і смачним. З такими-то коржами будь-який крем і будь-яка просочення будуть чудово поєднуватися, рекомендую!
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Згущене молоко - 190 грам (півбанки)
- Горіхи - 50 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
1. Спочатку приготуємо бісквіт. Збиваємо яйця з цукром, щоб вийшла біляста пінка. Потім на 1-2 хвилину поставимо на маленький вогонь. І коли маса підігріється, збиваємо 10 хвилин, поки не вийде піна.
2. Далі додамо борошно і розпушувач, перемішаємо і виллємо в форму. Випікаємо 25 хвилин при 200 градусах.
3. Поки випікається корж, змішаємо розтоплене масло, мідь, згущене молоко і подрібнені горішки.
4. І ось до цього моменту вже повинен приготуватися бісквіт. Остужаем його повністю і розрізаємо на три плоских коржа.
5. Смажена коржі кремом і даємо настоятися в холодильнику як мінімум пару годин.
6. Прикрашаємо верх торта на свій розсуд і подаємо до столу!