Смачний легкий тортик
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як приготувати смачний легкий тортик в домашніх умовах. Спробуйте, дуже смачно вийде! готувати легко, а гості будуть в захваті від оригінальної "листкової" подачі!
Особисто мені вже трохи приїлися покупні торти - набагато приємніше їх готувати самостійно! Цей торт в моїй родині називають "снікерси", тому що там багато карамелі і хрустких Крисп. А ще, це чудовий спосіб утилізувати нерівномірно роздувся при випічці корж - ми його тут поріжемо, і ніхто навіть не помітить! розповім, як приготувати смачний легкий тортик прямо зараз!
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 180 грам
- Розчинна кава - 1 Ст. Ложка
- Окріп - 4 Ст. Ложки
- Какао - 30 грам
- Борошно - 150 грам
- Масло рослинне - 60 грам (без запаху)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 200 грам (я використовувала солодкі збиті вершки, але це може бути будь-який повітряний крем)
- Карамель - 200 грам (можна замінити вареним згущеним молоком )
- Krispı - 200 грам (можна замінити печивом, кульками сухого сніданку або горішками)
- Горішки - За смаком (для прикраси)
1. Для початку приготуємо корж-основу. У глибокій мисці змішайте борошно, какао і розпушувач. В окропі розчиніть кави і додайте разом з маслом в суху суміш, перемішайте. Окремо збийте до пишної маси яйця з цукром, введіть в тісто. Випікайте корж протягом 50 хвилин при 170 градусах.
2. Готовий корж-основу трохи остудіть і наріжте шматочками, дайте повністю охолонути. Розділіть бісквіт на дві частини, одну викладіть на дно прозорого страви.
3. Розчиніть карамель і додайте в неї приблизно третину від усіх кріспі / печива / горішків.
4. Викладаємо торт шарами - поверх бісквіта шар збитих вершків, потім шар Кріспа та карамелі.
5. Потім знову шари бісквіта і вершків. Прикрасьте торт горішками і подавайте до столу! Приємного чаювання!