Швидкий тортик на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт тортика з повітряним кремом. Такий десерт обов'язково прикрасить ваш святковий стіл. А доступність інгредієнтів дозволить готувати фантастичні ласощі хоч кожен день!
Поділюся з вами відмінним варіантом приготування тортика на кефірі, щоб ваші домашні просто втратили дар язика від його найніжнішого смаку. Набір продуктів мінімальний, а час приготування не займе багато часу.
- Кефір - 300 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Згущене молоко - 400 мілілітрів
- Вершкове масло - 200 грам
- Кокосова стружка і какао - За смаком (для прикраси)
1
Збийте яйця з цукром до стану густої маси.
2
Потім додайте кефір, рослинна олія, какао, лимонний сік, гашене соду і борошно. Перемішайте і замісіть густе тісто.
3
У форму для випічки вилийте готове тісто. Поставте в духовку і випікайте протягом 30-50 хвилин при температурі 180 градусів.
4
Займіться приготуванням крему. У мисці з'єднайте згущене молоко і м'яке масло. Збийте міксером до однорідності.
5
Розріжте бісквіт навпіл. Викладіть перший корж на тарілку і змастіть його кремом. Потім накрийте другим. Верх торта і краю гарненько змастіть кремом, прикрасьте кокосовою стружкою.
6
Поставте торт в холодильник на кілька годин, щоб він гарненько просочився.
7
Смачний і швидкий тортик на кефірі готовий відправитися в вашу тарілку. Приємного вам апетиту, кулінари!