Шоколадні трюфелі з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дуже простий рецепт шоколадних цукерок з мигдалем - дивно смачні ласощі, яке ви досить швидко і без особливих зусиль приготуєте в домашніх умовах.
Шоколадні трюфелі з мигдалем - це дуже просто! Цей рецепт цукерок можна нескінченно варіювати, наприклад додати коньяку або використовувати ром або лікер, замість мигдалю - будь-які горіхи, можна додати кунжут, а для глазурі замість чорного, можна використовувати білий шоколад. При формуванні цукерок можна в кожну кульку вкласти по горішку і т.Д і т.П. Тут головне фантазія і гарний настрій!
- Какао-порошок - 1, 5 Ст. Ложки
- Фініки - 5-8 штук
- Шоколадна стружка - 1/3 склянки
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
- Кондитерська посипка - 4-6 Ст. Ложок
1. У чаші блендера подрібніть горіхи.
2. Додайте до мигдалю какао, фініки і знову подрібніть суміш.
3. Сформуйте з допомогою горіхової суміші кульки, залиште їх у холодильнику хвилини на 3-4.
4. Розтопіть шоколадну крихту на водяній бані, додайте рослинне масло.
5. Умочіть кожен кульку в розтоплений шоколад.
6. Прикрасьте цукерки чим завгодно, будь то: кондитерська посипання, кокосова стружка або горішки.