Шоколадні трюфелі з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування цього десерту вам буде потрібно гіркий шоколад, какао і авокадо. Це досить оригінальний, але дуже хороший рецепт приготування традиційних трюфелів, обов'язково спробуйте!
Повірте, ніхто не скаже, що в цих цукерках присутня авокадо. Вони настільки схожі на традиційні трюфелі, що навіть не віриться! Дуже смачні, ніжні, з легкої кремовою текстурою, такі цукерки сподобаються навіть гурманам. Обов'язково візьміть стиглий авокадо, так як його буде набагато простіше перетерти в пюре. Крім того, вибирайте якісний шоколад, тому що від нього прямо залежить смак цукерок.
Дивіться, як приготувати шоколадні трюфелі з авокадо, і насолоджуйтеся.
- Гіркий шоколад - 170-200 грам
- Стиглий авокадо - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Какао - 5 Ст. Ложок
1. Для початку вийміть м'якоть авокадо за допомогою ложки і протріть її в пюре за допомогою виделки або сита.
2. Далі на паровій бані розтопіть шоколад до однорідної консистенції. Змішайте шоколад і авокадо, додайте цукор і добре все перемішайте.
3. Залиште масу в морозилці для того, щоб вона трохи затверділа. Коли її можна буде скачувати руками, сформуйте з маси кульки і обваляйте їх в какао.
4. Цукерки готові, смачного!