Рецепт Шоколадні трюфелі (цукерки) фото

Шоколадні трюфелі (цукерки)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти, Вершки, Шоколад
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На швидку руку
Солодке, Десерти, Цукерки

Елегантний за формою і вишуканий за смаком трюфель - класичне блюдо французької кухні. Існує кілька версій народження цього кондитерського вишуканості, представляю вам класичний варіант.

Темні, шоколадні, оксамитові, вишукані - все це про трюфелі - цукерки з однойменною назвою найдорожчого в світі гриба. Цукерки таять в собі інтригу, розкіш, пригода. Шоколадні трюфелі в фабричних і домашніх умовах роблять з ганаша, а потім глазурують і обвалюють у какао, подрібнених горіхах, какао. Смак шоколаду можете прикрасити добавками, зразок рома, лікеру або коньяку.

  • Шоколад - 200 грам
  • Вершки жирні - 1/3 склянки
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Какао - 50 грам
шоколадні трюфелі (цукерки) - фото крок 1
1. Розтопіть шоколад в гарячих вершках.
шоколадні трюфелі (цукерки) - фото крок 2
2. Додайте в ганаш дрібку солі. Остудіть суміш.
шоколадні трюфелі (цукерки) - фото крок 3
3. Сформуйте цукерки у формі кульок.
шоколадні трюфелі (цукерки) - фото крок 4
4. Обваляйте цукерки в какао порошку. Пригощайтеся!

Схожі рецепти