М'ятні макарони
(покроковий рецепт з фото)
Такі гарні, елегантні та яскраві французькі тістечка макарони. Ніколи не думала, що зможу їх зробити вдома. Але, все-таки зважилася. Знайшла відповідний оригінальний рецепт. Він вас точно вразить!
У цій випічці незвично все: тісто, начинка, колір і смак. Вивчіть, як приготувати м'ятні макаронів з шоколадною начинкою. Я обожнюю поєднання м'яти з шоколадом, одночасно солодко і освіжає, і тут це добре відчувається. Основа буде класична: на мигдалі з білками, тому текстура виходить повітрям.
- Цукрова пудра - 240 грам
- Мигдальні пелюстки - 180 грам
- Темний шоколад - 90 грам
- Яєчний білок - 3 штуки
- Вершки жирні - 120 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- М'ятний екстракт - 1 Чайна ложка
- Харчовий барвник зелений - 2 краплі
- Цукор білий - 2, 24 Ст. Ложки
1. У блендері подрібніть мигдаль з цукровою пудрою.
2. В цей же час збийте міксером в піну білки з сіллю і соком лимона протягом 20 секунд. Потім додайте цукор і барвник. Збийте ще трохи. А потім акуратно додайте білкову масу до мигдальної основі.
3. Після цього за допомогою ложки або кондитерського мішка на деко видавіть однакові гуртки діаметром в 5 см. Залиште заготовки на 30 хвилин при кімнатній температурі.
4. Потім випікайте вироби при самій низькій температурі в духовці протягом 16 хвилин.
5. Поки основа остигає, зробіть начинку. У сотейнику доведіть до легкого кипіння масло, вершки, екстракт і шоколад. Постійно перемішуйте інгредієнти. Начинку також остудіть.
6. А тепер змащуйте одну частину випічки начинкою і приєднуйте другу. Макарони готові! Насолоджуйтесь!