Рецепт М'ятні макарони фото

М'ятні макарони
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Яйця , Горіхи , Мигдаль
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт , День народження , Фуршет
Випічка , Солодке , Тістечко
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Такі гарні, елегантні та яскраві французькі тістечка макарони. Ніколи не думала, що зможу їх зробити вдома. Але, все-таки зважилася. Знайшла відповідний оригінальний рецепт. Він вас точно вразить!

Опис приготування:

У цій випічці незвично все: тісто, начинка, колір і смак. Вивчіть, як приготувати м'ятні макаронів з шоколадною начинкою. Я обожнюю поєднання м'яти з шоколадом, одночасно солодко і освіжає, і тут це добре відчувається. Основа буде класична: на мигдалі з білками, тому текстура виходить повітрям.

  • Цукрова пудра - 240 грам
  • Мигдальні пелюстки - 180 грам
  • Темний шоколад - 90 грам
  • Яєчний білок - 3 штуки
  • Вершки жирні - 120 мілілітрів
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • М'ятний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Харчовий барвник зелений - 2 краплі
  • Цукор білий - 2, 24 Ст. Ложки
м'ятні макарони - фото крок 1
1. У блендері подрібніть мигдаль з цукровою пудрою.
м'ятні макарони - фото крок 2
2. В цей же час збийте міксером в піну білки з сіллю і соком лимона протягом 20 секунд. Потім додайте цукор і барвник. Збийте ще трохи. А потім акуратно додайте білкову масу до мигдальної основі.
м'ятні макарони - фото крок 3
3. Після цього за допомогою ложки або кондитерського мішка на деко видавіть однакові гуртки діаметром в 5 см. Залиште заготовки на 30 хвилин при кімнатній температурі.
м'ятні макарони - фото крок 4
4. Потім випікайте вироби при самій низькій температурі в духовці протягом 16 хвилин.
м'ятні макарони - фото крок 5
5. Поки основа остигає, зробіть начинку. У сотейнику доведіть до легкого кипіння масло, вершки, екстракт і шоколад. Постійно перемішуйте інгредієнти. Начинку також остудіть.
м'ятні макарони - фото крок 6
6. А тепер змащуйте одну частину випічки начинкою і приєднуйте другу. Макарони готові! Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти