Лимонно-м'ятні маффіни на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви такий же любитель випічки як і я, тоді ви просто зобов'язані спробувати ці приголомшливі лимонні маффіни на сметані! Вони настільки смачні, що ви навіть не помітите, як всі вони будуть з'їдені!
Лимонно-м'ятні мафіни на сметані, ну хіба не апетитно звучить? Хочете спробувати такі, тоді вперед готувати і пробувати! гарантую, ви просто пальчики оближете! А як приготувати лимонно-м'ятні мафіни, читайте і дивіться в рецепті. Сподіваюся, вам все буде зрозуміло і результатом ви залишитеся задоволені.
- Лимон - 1 штука
- Крем - 200 грам
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 130 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- М'ята - 1 пучок (свіжа)
1. Ось всі продукти, які нам будуть потрібні для приготування мафінів.
2. Насамперед з лимона знімаємо цедру і вичавлюємо сік. М'яту необхідно помити і дрібно порубати.
3. Змішуємо яйця, цукор, цедру, лимонний сік, м'яту і ванільний цукор. Перемішуємо до повного розчинення цукру.
4. Вводимо сметану, розтоплене масло, потім борошно, змішану з розпушувачем. Вимішуємо до однорідності.
5. Тісто розкладаємо по формах. У мене окремі силіконові, в які я вставляю одноразові паперові форми. З даної кількості інгредієнтів виходить 15 маффинов.
6. Випікаємо в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 25 хвилин.
7. Дістаємо ароматні вироби з формочок і даємо охолонути. Приємного чаювання! :)