Яловичина відбивна

Рецепт Яловичина відбивна фото

Для чого відбивають м'ясо? Для того, щоб його текстура стала м'якою, легше жувати і дала більше соку. Тому, якщо ви хочете отримати такий ефект, то вам буде до речі мій рецепт. Пробуйте! Для вас я підготувала інструкцію про те, як приготувати яловичину відбивну тушковану. Спочатку ми її будемо смажити, а потім вже гасити. Завдяки цьому на м'ясі м...

Читати далі

Курка відбивна з овочами

Рецепт Курка відбивна з овочами фото

Ця страва близьке до такого, як "м'ясо по-французьки " , тільки робиться з курячого м'яса. М'ясо птиці виходить соковитим, смачним і оригінальним. Я використовувала кабачки, замість звичних помідорів. До такої страви підійде будь-який гарнір. Це можуть бути макарони, спагетті, будь-який з видів каш, картопля відварна або у фритюрі, вибирати вам. ...

Читати далі

Куряча грудка відбивна з сиром в духовці

Рецепт Куряча грудка відбивна з сиром в духовці фото

Куряча грудка відбивна з сиром в духовці - чудове блюдо для сімейного обіду або вечері. Важливо відмітити, що курка запікається під томатами і сиром, що робить блюдо особливо соковитим. Хочу вам показати, як приготувати курячу грудку відбивну з сиром в духовці. Для цього рецепта слід використовувати куряче філе. Робимо з нього відбивні бажаного р...

Читати далі

Куряча відбивна по-Махеевскі

Рецепт Куряча відбивна по-Махеевскі фото

#Махеев'_чудеса_за_полчаса Кількість порцій: 3-4Курячої філе -  1-2 штукГірчиця російська від "Махеев'"   -  20 грам ...

Читати далі

Куряча відбивна з ананасом

Рецепт Куряча відбивна з ананасом фото

Куряча відбивна з ананасом - блюдо як на кожен день, так і на святковий стіл! А ще скажу вам точно, що в вигляді холодної закуски воно теж дуже смачне! рекомендую! Куряча відбивна з ананасом виходить соковитою, ситної, з хрусткою скоринкою. Смачна страва, яке прикрасить ваше свято.Куряче філе -  500-600 грамСир -  200 грамАнанаси -  250 грамМайон...

Читати далі

Куряча відбивна в мультиварці

Рецепт Куряча відбивна в мультиварці фото

Якщо у вас під рукою є курка, то ви завжди можете зробити швидке і цікаве блюдо для своєї сім'ї. Варіантів так багато, що вибрати новий рецепт нескладно. Дивіться, що вийшло у мене! Ділюся рецептом, як приготувати курячу відбивну в мультиварці з ананасами. Завдяки останньому доповнення філе вийде соковитим і кисло-солодким на смак. Ну, і як же бе...

Читати далі

Куряча відбивна

Рецепт Куряча відбивна фото

Курячі відбивні найчастіше готують з філе. Щоб вони були соковитими, уважно стежте за м'ясом в процесі приготування. Якщо перетримати птицю на сковороді або в духовці, то філе буде сухим. Викладіть в тарілку обсмажені кружальця моркви. Потім покладіть куряче філе. Блюдо слід подавати відразу ж, поки куряче філе не охололо. Такі відбивні послужать...

Читати далі

Відбивна для сендвіча з куркою

Рецепт Відбивна для сендвіча з куркою фото

Хочете побалувати себе або близьких смачними домашніми сендвічами? На швидку руку пропоную зробити відмінну начинку з мінімумом турбот. Смачна курочка обов'язково доведеться вам до душі. Дуже пікантний і дуже оригінальний варіант, як приготувати відбивну для сендвіча з куркою хочу вам показати. Час маринування від півгодини до 12 годин. Курочка в...

Читати далі

Відбивна з яловичини в мультиварці

Рецепт Відбивна з яловичини в мультиварці фото

Відбивна з яловичини в мультиварці виходить досить м'якою. Тим більше, що можна ставити функцію "відкладений старт" і отримати готову відбивну до потрібного часу. М'ясо беріть молоде, телятину.Відбивна з яловичини в мультиварці робиться також, як і на сковороді. Якщо у вас м'ясо молоде, ви його відбиваєте і зануривши в кляр смажите. Але якщо ви п...

Читати далі

Відбивна з яловичої печінки

Рецепт Відбивна з яловичої печінки фото

Цікавий рецепт приготування печінки. Відбивні виходять соковиті і рум'яні, з ніжним смаком і приємним ароматом. Ніколи раніше не маринована печінку в кефірі, тільки вимочувала в молоці. Побачивши рецепт, вирішила спробувати. Смак сподобався. Так що рекомендуюПечінка яловича -  500 грамКефір -  1 СклянкаЯйця -  2 штукиЧасниковий порошок -  За смак...

Читати далі

Відбивна з індички

Рецепт Відбивна з індички фото

М'ясо індички дієтичне, тому його часто призначають при різноманітних дієтах (оздоровчі). Мені доводилося готувати різні її частини. Розповім, як приготувати відбивну з індички. Індичка легко засвоюється організмом. Її м'ясо дієтичне, нежирне і ніжне. Важливо не пересмажити індичі відбивні, інакше вони будуть сухі та гумові. Готуються відбивні з ...

Читати далі

Відбивна з курячого філе в подвійному клярі

Рецепт Відбивна з курячого філе в подвійному клярі фото

Соковита і смачна відбивна з хрусткою скоринкою готується за 20 хвилин. До неї можна подати свіжі овочі або гарнір на ваш смак. За таким принципом можна готувати відбивну зі свинини і навіть телятини. Любіть відбивні? Вам потрібно швидке і ситне блюдо? Тоді приготуйте таку відбивну з курячого філе в сухарях. Готується вона дуже швидко, виходить с...

Читати далі

Відбивна з курячого філе

Рецепт Відбивна з курячого філе фото

Таку відбивну можна їсти з гарніром, з овочами, як самостійну страву і навіть в якості закуски на бутерброд. Готується відбивна з курячого філе за 25 хвилин і їсти її найкраще відразу. Відбивні можна готувати з різного м'яса. Найсмачніше - зі свинячої шиї або курячого філе. Курячі відбивні виходять дуже соковиті і ніжні. Готувати їх можна в сухар...

Читати далі

Відбивна зі свинини на кісточці

Рецепт Відбивна зі свинини на кісточці фото

Відбивна на кісточці - дивовижне блюдо, не тільки неймовірно смачне, але і апетитне! приготувавши його, ви відчуєте себе в дорогому ресторані, де вам подають кращу страву від шеф-кухаря. Відбивна зі свинини на кісточці відрізняється від звичайної всім. Як би дивно це не звучало, але більше така відбивна нагадує стейк, але називається відбивної, т...

Читати далі

Відбивна зі свинини

Рецепт Відбивна зі свинини фото

Давно говорять, що "шлях до серця чоловік лежить через його шлунок " . Так і є, але не варто забувати, що жінки теж люблять м'ясо. Сьогодні я розповім, як приготувати відбивні зі свинини. Такі відбивні виходять соковитими, а їх вигляд так і манить. Важливо відмітити, що такий спосіб приготування вдалий тим, що м'ясо готується "правильно " , воно ...

Читати далі