Відбивна - пошук рецептів

Яловичина відбивна

Яловичина відбивна

Для чого відбивають м'ясо? Для того, щоб його текстура стала м'якою, легше жувати і дала більше соку. Тому, якщо ви хочете отримати такий ефект, то вам буде до речі мій рецепт. пробуйте! опис приготування: Для вас я підготувала інструкцію про те, як приготувати яловичину відбивну тушковану. Сп...

читати далі
Курка відбивна з овочами

Курка відбивна з овочами

Ця страва близьке до такого, як "; м'ясо по-французьки ";, тільки робиться з курячого м'яса. М'ясо птиці виходить соковитим, смачним і оригінальним. Я використовувала кабачки, замість звичних помідорів. опис приготування: До такої страви підійде будь-який гарнір. Це можуть бути макарони, спаге...

читати далі
Куряча грудка відбивна з сиром в духовці

Куряча грудка відбивна з сиром в духовці

Куряча грудка відбивна з сиром в духовці — чудове блюдо для сімейного обіду або вечері. Важливо відмітити, що курка запікається під томатами і сиром, що робить блюдо особливо соковитим. опис приготування: Хочу вам показати, як приготувати курячу грудку відбивну з сиром в духовці. Для цього рец...

читати далі
Куряча відбивна по-Махеевскі

Куряча відбивна по-Махеевскі

#Махеев'_чудеса_за_полчаса кількість порцій: 3-4 курячої філе— 1-2 штук Гірчиця російська від "; Махеев'"  — 20 грам ...

читати далі
Куряча відбивна в мультиварці

Куряча відбивна в мультиварці

Якщо у вас під рукою є курка, то ви завжди можете зробити швидке і цікаве блюдо для своєї сім'ї. Варіантів так багато, що вибрати новий рецепт нескладно. дивіться, що вийшло у мене! опис приготування: ділюся рецептом, як приготувати курячу відбивну в мультиварці з ананасами. Завдяки останньому...

читати далі
Куряча відбивна

Куряча відбивна

Курячі відбивні найчастіше готують з філе. Щоб вони були соковитими, уважно стежте за м'ясом в процесі приготування. Якщо перетримати птицю на сковороді або в духовці, то філе буде сухим. опис приготування: Викладіть в тарілку обсмажені кружальця моркви. Потім покладіть куряче філе. Блюдо слід...

читати далі
Відбивна для сендвіча з куркою

Відбивна для сендвіча з куркою

Хочете побалувати себе або близьких смачними домашніми сендвічами? На швидку руку пропоную зробити відмінну начинку з мінімумом турбот. Смачна курочка обов'язково доведеться вам до душі. опис приготування: Дуже пікантний і дуже оригінальний варіант, як приготувати відбивну для сендвіча з курко...

читати далі
Відбивна з яловичини в мультиварці

Відбивна з яловичини в мультиварці

Відбивна з яловичини в мультиварці виходить досить м'якою. Тим більше, що можна ставити функцію "; відкладений старт" і отримати готову відбивну до потрібного часу. М'ясо беріть молоде, телятину. опис приготування: Відбивна з яловичини в мультиварці робиться також, як і на сковороді. Якщо у в...

читати далі
Відбивна з яловичої печінки

Відбивна з яловичої печінки

Цікавий рецепт приготування печінки. Відбивні виходять соковиті і рум'яні, з ніжним смаком і приємним ароматом. опис приготування: Ніколи раніше не маринована печінку в кефірі, тільки вимочувала в молоці. побачивши рецепт, вирішила спробувати. смак сподобався. Так що рекомендую печінка ялови...

читати далі
Відбивна з індички

Відбивна з індички

М'ясо індички дієтичне, тому його часто призначають при різноманітних дієтах (оздоровчі). Мені доводилося готувати різні її частини. розповім, як приготувати відбивну з індички. опис приготування: Індичка легко засвоюється організмом. Її м'ясо дієтичне, нежирне і ніжне. Важливо не пересмажити ...

читати далі
Відбивна з курячого філе в подвійному клярі

Відбивна з курячого філе в подвійному клярі

Соковита і смачна відбивна з хрусткою скоринкою готується за 20 хвилин. До неї можна подати свіжі овочі або гарнір на ваш смак. За таким принципом можна готувати відбивну зі свинини і навіть телятини. опис приготування: Любіть відбивні? Вам потрібно швидке і ситне блюдо? Тоді приготуйте таку в...

читати далі
Відбивна з курячого філе

Відбивна з курячого філе

Таку відбивну можна їсти з гарніром, з овочами, як самостійну страву і навіть в якості закуски на бутерброд. Готується відбивна з курячого філе за 25 хвилин і їсти її найкраще відразу. опис приготування: Відбивні можна готувати з різного м'яса. Найсмачніше - зі свинячої шиї або курячого філе. ...

читати далі
Відбивна зі свинини на кісточці

Відбивна зі свинини на кісточці

Відбивна на кісточці - дивовижне блюдо, не тільки неймовірно смачне, але і апетитне! приготувавши його, ви відчуєте себе в дорогому ресторані, де вам подають кращу страву від шеф-кухаря. опис приготування: Відбивна зі свинини на кісточці відрізняється від звичайної всім. Як би дивно це не звуч...

читати далі
Відбивна зі свинини

Відбивна зі свинини

давно говорять, що "; шлях до серця чоловік лежить через його шлунок ";. Так і є, але не варто забувати, що жінки теж люблять м'ясо. Сьогодні я розповім, як приготувати відбивні зі свинини. опис приготування: Такі відбивні виходять соковитими, а їх вигляд так і манить. Важливо відмітити, що та...

читати далі
Відбивна куряча грудка в клярі

Відбивна куряча грудка в клярі

У вас є куряча грудка? — Тоді рекомендую спробувати цей простий рецепт відбивною курячої грудки в клярі! Кляр допомагає досить жорсткою грудях знайти ніжність і ароматність! Спробуйте! опис приготування: Хочу вам розповісти, як зробити відбивну курячу грудку в клярі. Блюдо виходить дуже ніжним...

читати далі
Відбивна куряча грудка

Відбивна куряча грудка

Приготувати курячу грудку так, щоб вона залишилася соковита всередині - завдання не з простих, хоча на перший погляд здається дріб'язкових. Розповім про те, як приготувати відбивну курячу грудку. опис приготування: Для цього рецепта вам не знадобиться панірування з сухарів або яєчний кляр. Ста...

читати далі
Відбивна «Medvejya Cold»

Відбивна «Medvejya Cold»

Це дуже ситне і смачне блюдо з м'яса, яке можна приготувати для святкового або повсякденного столу. М'ясо - їжа для справжніх чоловіків. розповім, як приготувати відбивну "; Ведмежа лапа ";. опис приготування: Свинину можна сміливо замінити курячим філе. Картопляний кляр зберігає м'ясо соковит...

читати далі
Відбивна по-циганськи

Відбивна по-циганськи

Відбивні м'ясо є одним з улюблених гарячих страв у багатьох країнах. Його готують з різними продуктами, але технологія створення загальна: промазати спеціями і відбити філе, потім обсмажити і запекти його. опис приготування: Вам сподобається цей знайомий смак м'якою курки, але в поєднанні з до...

читати далі
Відбивна в тесті

Відбивна в тесті

Пропоную вашій увазі відбивну в тесті. Це відмінний варіант основного блюда, який можна подавати з улюбленим гарніром, або перекусу, який можна взяти з собою. опис приготування: ідеально ніжне, добре посмажені м'ясо в м'якому і смачне тесті - все це відбивна в тесті. Спробуйте приготувати цю с...

читати далі
Печінка відбивна з цибулею

Печінка відбивна з цибулею

Відбивні з печінки — нову цікаву страву. Насправді, все просто і всім давно знайоме, а результат як завжди відмінний. Знайомтеся з рецептом, — він обов'язково стане вам у пригоді. опис приготування: Для приготування печінки за цим рецептом підходить будь-яка печінку, навіть куряча. Тільки в ць...

читати далі