Відбивна зі свинини на кісточці
(покроковий рецепт з фото)
Відбивна на кісточці - дивовижне блюдо, не тільки неймовірно смачне, але і апетитне! приготувавши його, ви відчуєте себе в дорогому ресторані, де вам подають кращу страву від шеф-кухаря.
Відбивна зі свинини на кісточці відрізняється від звичайної всім. Як би дивно це не звучало, але більше така відбивна нагадує стейк, але називається відбивної, тому що готується з корейки - тієї частини, з якої найчастіше готується саме відбивна. Якщо ви не знаєте, як приготувати відбивну зі свинини на кісточці, щоб вона вийшла соковитою, але в той же час добре просмажене, то допоможе вам мій рецепт. Я поділюся деякими секретами, які відкрив мені шеф-кухар популярного столичного ресторану. Його відбивні на кісточці виходять завжди надзвичайно яскравого смаку і головне - соковитими!
- Свиняча корейка - 600 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Масло для смаження - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тут і готувати особливо нічого. Знадобиться лише якісне м'ясо, сіль і перець. Для першого разу я пропоную не додавати ніякі спеції і прянощі, відчуйте натуральний смак відмінно приготованого м'яса, а потім вже експериментуйте.
Корейку поріжте між кісточками на скибки. Як вид, скиби виходять досить товстими, це навіть добре, так м'ясо вийде соковитіше.
Натріть м'ясо сіллю і перцем за смаком, залиште на пару хвилин.
За цей час гарненько прогрійте сковороду з невеликими кількістю масла. Викладіть на нього м'ясо. Дуже важливо викладати м'ясо саме на гарячу сковороду, тоді відразу утворюється корочка, яка не дасть м'ясу втратити сік.
Обсмажте свинину з обох сторін до золотистої скоринки (приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку).
Викладіть м'ясо на деко і відправте в гарячу духовку на 10 хвилин. М'ясо добре пропечеться всередині і при цьому залишиться дуже соковитим.
Відбивна зі свинини на кісточці готова! Подавайте з улюбленим гарніром і їжте із задоволенням!