Шашлик на кісточці з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Існує думка, що шашлик на кісточці найкорисніший, так як під час приготування на мангалі кістка вбирає в себе все канцерогени і шкідливі речовини, які виділяє дим. Приготовим?
Маринування в пакеті відмінно підходить для готування на природі: мінімум брудного посуду і брудних рук. Для цього рецепта раджу використовувати грудинку на кістки або реберця.
- Свинина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Оцет яблучний - 100 мілілітрів
Підготуйте інгредієнти.
Викладіть м'ясо в пакет, приправити сіллю.
Цибуля чистий, наріжте кільцями.
Додайте цибулю в пакет, перемішайте. Пакет зав'яжіть і залишіть маринуватися на 5 годин.
М'ясо насадити на шампур.
Обсмажуйте м'ясо на мангалі до готовності.
Смачного!