Шашлик з телятини на кісточці
(покроковий рецепт з фото)
Страви з м'яса підходять до будь-якого святкового столу. Королівським частуванням вважається саме шашлик. У цьому рецепті я повідаю, як приготувати шашлик з телятини на кісточці. Смачно до неможливого!
За свої роки я спробувала чимало страв з м'яса. Але особливо сподобався шашлик на кісточці. Мені здається, це набагато смачніше і святковіше, ніж просто філе на шампурах. Оригінально, цікаво, просто неможливо встояти!
- Телятина на кістці - 1 кілограм
- Часник - 8 Dolek
- Цибуля - 4 штуки
- Спеції - 2 Ст. Ложки
Телятину нарізаємо шматочками, наскільки це можливо. М'ясо на кістки не потрібно сильно подрібнювати, нехай це будуть великі і природні шматочки телятини на кісточці. Додаємо до м'яса нарізану цибулю, спеції і сіль.
Маринуємо телятину приблизно півгодинки, щоб сіль і спеції змогли успішно вбратися. Насаджуємо м'ясо на кісточці прямо на шампура. Смажимо на мангалі, періодично перевертаючи, приблизно 45-50 хвилин.
Готові шматочки телятини на кісточці посипаємо рубаним часником. Можна присипати їх також свіжою зеленню перед подачею. Смачного!