Рецепт Гороховий суп на кісточці фото

Гороховий суп на кісточці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина , Горох
Дієтичне харчування , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Гороховий суп на кісточці - відмінне обідню страву, яке легко готується в домашніх умовах. Суп виходить дуже наваристим і ситним, упевнений, що Вам сподобається. Рекомендую приготувати!

Опис приготування:

Приготуємо гороховий суп на кісточці в домашніх умовах. Попередньо замочіть горох в холодній воді. Потім залийте горох свіжою водою, доведіть до кипіння і варіть 1 час. Додайте в суп м'ясо на кісточці, морква і цибуля. Посоліть і поперчіть за смаком і варіть до готовності м'яса приблизно 2 годину. Готовий суп подається на стіл із зеленню. Хай щастить!

  • Вода - 3 L
  • Горох подрібнений - 2 склянки
  • Яловичина на кістці - 1 кілограм
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
гороховий суп на кісточці - фото крок 1
Промиваємо горох і замочуємо його в холодній воді на 2-3 годину.
гороховий суп на кісточці - фото крок 2
Зливаємо воду з гороху, заливаємо його свіжою водою, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 1 час.
гороховий суп на кісточці - фото крок 3
Моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть.
гороховий суп на кісточці - фото крок 4
Додаємо в суп м'ясо і овочі, а також сіль і перець за смаком. Перемішайте і варіть на повільному вогні 2 годину, до готовності м'яса.
гороховий суп на кісточці - фото крок 5
Готово!
гороховий суп на кісточці - фото крок 6
Прикрашаємо суп зеленню і подаємо на стіл. Смачного!

Схожі рецепти