Гороховий суп на кісточці
(покроковий рецепт з фото)
Гороховий суп на кісточці - відмінне обідню страву, яке легко готується в домашніх умовах. Суп виходить дуже наваристим і ситним, упевнений, що Вам сподобається. Рекомендую приготувати!
Приготуємо гороховий суп на кісточці в домашніх умовах. Попередньо замочіть горох в холодній воді. Потім залийте горох свіжою водою, доведіть до кипіння і варіть 1 час. Додайте в суп м'ясо на кісточці, морква і цибуля. Посоліть і поперчіть за смаком і варіть до готовності м'яса приблизно 2 годину. Готовий суп подається на стіл із зеленню. Хай щастить!
- Вода - 3 L
- Горох подрібнений - 2 склянки
- Яловичина на кістці - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Промиваємо горох і замочуємо його в холодній воді на 2-3 годину.
Зливаємо воду з гороху, заливаємо його свіжою водою, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 1 час.
Моркву натріть на крупній тертці, цибулю подрібніть.
Додаємо в суп м'ясо і овочі, а також сіль і перець за смаком. Перемішайте і варіть на повільному вогні 2 годину, до готовності м'яса.
Готово!
Прикрашаємо суп зеленню і подаємо на стіл. Смачного!