Рецепт Суп на свинячий кісточці фото

Суп на свинячий кісточці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Картопля
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На обід
Супи

Супів дуже багато, кожна господиня готує різні, щоб зробити раціон харчування своєї сім'ї багатшими. Якщо хочете смачно і ситно поїсти, то подивіться, як приготувати суп на свинячий кісточці.

Суп на кістки виходить наваристим і дуже ситним. Це хороший варіант для першої страви в обід. Готується він дуже просто і зі звичайних продуктів. Можна зварити його з картоплею, з рисом або з макаронними виробами. Подають суп обов'язково гарячим зі свіжою зеленню.

  • Свиняча кісточка - 1 штука
  • Картопля - 4-5 штук
  • Морквина - 1 штука
  • Orzo (італійська перловка) - 100 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Суміш перців - За смаком
  • Koriandr - За смаком
  • Хміль-сунелі - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
суп на свинячий кісточці - фото крок 1
1. Насамперед мою м'ясо і відправляю в каструлю, заливаю водою і ставлю на вогонь. Після закипання прибираю пінку і варю бульйон на слабкому вогні близько 80-90 хвилин. Дістаю кісточку, зрізаю з неї м'ясо і кладу його назад в каструлю.
суп на свинячий кісточці - фото крок 2
2. Чищу і мою цибулю, морква, потім подрібнюю і додаю в готовий бульйон, додаю спеції за смаком, солю і кладу лавровий лист.
суп на свинячий кісточці - фото крок 3
3. Чищу, мою і нарізаю дрібними кубиками картоплю, відправляю її в закипілий бульйон і готую 10-15 хвилин, після чого додаю орзо, готую ще 10 хвилин.
суп на свинячий кісточці - фото крок 4
4. У готовий суп додаю дрібно посічену зелень, доводжу до смаку і вимикаю. Подаю суп горячим.

Схожі рецепти