Суп на свинячий кісточці
(покроковий рецепт з фото)
Супів дуже багато, кожна господиня готує різні, щоб зробити раціон харчування своєї сім'ї багатшими. Якщо хочете смачно і ситно поїсти, то подивіться, як приготувати суп на свинячий кісточці.
Суп на кістки виходить наваристим і дуже ситним. Це хороший варіант для першої страви в обід. Готується він дуже просто і зі звичайних продуктів. Можна зварити його з картоплею, з рисом або з макаронними виробами. Подають суп обов'язково гарячим зі свіжою зеленню.
- Свиняча кісточка - 1 штука
- Картопля - 4-5 штук
- Морквина - 1 штука
- Orzo (італійська перловка) - 100 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
- Суміш перців - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Хміль-сунелі - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Насамперед мою м'ясо і відправляю в каструлю, заливаю водою і ставлю на вогонь. Після закипання прибираю пінку і варю бульйон на слабкому вогні близько 80-90 хвилин. Дістаю кісточку, зрізаю з неї м'ясо і кладу його назад в каструлю.
2. Чищу і мою цибулю, морква, потім подрібнюю і додаю в готовий бульйон, додаю спеції за смаком, солю і кладу лавровий лист.
3. Чищу, мою і нарізаю дрібними кубиками картоплю, відправляю її в закипілий бульйон і готую 10-15 хвилин, після чого додаю орзо, готую ще 10 хвилин.
4. У готовий суп додаю дрібно посічену зелень, доводжу до смаку і вимикаю. Подаю суп горячим.