Рецепт Котлета на кісточці в духовці фото

Котлета на кісточці в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 50 хв.

Якщо у вас є свиняча котлета з кісточкою, то пропоную вам чудовий рецепт її приготування. Спробуйте і самі переконаєтеся, що котлета на кісточці в духовці - це просто, але неймовірно смачно.

Опис приготування:

Приготувати котлету на кісточці в духовці досить просто. Основний її секрет в маринаді, який додає м'ясу аромат і приголомшливий смак. За допомогою детальних інструкцій ця страва може приготувати навіть початківець кулінар.

  • Свиняча котлета на кісточці - 2 штуки
  • Аджика - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
котлета на кісточці в духовці - фото крок 1
1. Рецепт приготування котлети на кісточці в духовці досить простий. Для початку необхідно зробити маринад. Для цього змішати в мисці аджику (можна суху), велику сіль і чорний перець.
котлета на кісточці в духовці - фото крок 2
2. Додати трохи рослинного масла (краще додавати поступово, щоб не переборщити).
котлета на кісточці в духовці - фото крок 3
3. Свинячі котлети вимити і добре просушити (можна використовувати паперовий рушник).
котлета на кісточці в духовці - фото крок 4
4. Котлети необхідно трохи розім'яти руками (або використовувати молоточок, не докладаючи силу). Залити м'ясо маринадом.
котлета на кісточці в духовці - фото крок 5
5. Ретельно обмазати котлети маринадом з усіх боків і відправити в холодильник мінімум на 1 час.
котлета на кісточці в духовці - фото крок 6
6. Сковороду добре розігріти і відправити туди котлетки. Обсмажити на великому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
котлета на кісточці в духовці - фото крок 7
7. Жароміцних форму для запікання змастити невеликою кількістю рослинної олії.
котлета на кісточці в духовці - фото крок 8
8. Викласти в форму котлетки.
котлета на кісточці в духовці - фото крок 9
9. Накрити форму фольгою і відправити в добре розігріту духовку на 35-40 хвилин. Для 5 хвилин до закінчення приготування фольгу можна зняти, щоб ще більше зарум'янити м'ясо.
котлета на кісточці в духовці - фото крок 10
10. Котлета на кісточці в духовці в домашніх умовах готова. Подавати її можна з улюбленим гарніром або свіжими овочами.

Схожі рецепти