Свиняча котлета на кісточці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас ні часу, ні бажання возитися з фаршем, то пропоную вам приготувати свинячу котлету на кісточці. Мінімум затрат зусиль і часу, а в результаті - приголомшливий смак.
Готувати свинячу котлету на кісточці - досить швидко і просто. Головне, що в підсумку ви отримаєте ароматний, соковитий і натуральний шматочок м'яса в неймовірно хрусткої корочкe.
- Свинина на кістці - 4 скибочки
- Борошно - 3-4 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 5-6 Ст. Ложок
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
1. Мінімальний набір інгредієнтів робить рецепт приготування свинячої котлети на кісточці ще більш привабливим. Особливо він сподобається чоловікам і початківцям кулінарам.
2. М'ясо вимити і просушити. Кожен шматочок злегка відбити. Кісточку трохи зачистити від м'якоті, щоб вона явно виділялася. Кожен шматочок посолити і поперчити з двох сторін.
3. Яйце вбити в невелику тарілку і трохи збити виделкою. Кожен шматочок запанірувати в борошні, потім в яйці і останній шар - сухарі. На сковороді добре розігріти олію. Відправити туди м'ясо і обсмажити на сильному вогні до апетитною золотистої скоринки.
4. Духовку добре розігріти. На деко або в форму для запікання застелити фольгу. Викласти туди обсмажені котлети і відправити в духовку на 15-20 хвилин (в залежності від товщини шматочків) пекти до готовності.
5. Готове м'ясо дістати з духовки і залишити в фользі ще на 3-5 хвилин. Свиняча котлета на кісточці в домашніх умовах готова. Залишилося тільки подати її до столу з улюбленим гарніром.