Рецепт Котлета на кісточці фото

Котлета на кісточці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Що може бути краще смаженого шматочка м'яса? Тільки натуральна котлета на кісточці, попередньо замаринована і засмажена до золотистої скоринки.

Мінімум часу і максимум смаку - це про цю страву. Спробуйте приготувати його будинку і ви зрозумієте, що це правда. За допомогою детальних інструкцій приготувати котлету на кісточці може навіть початківець кухар.

  • Свиняча котлета на кісточці - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Гвоздика - 1 штука
  • Чорний перець горошком - 2-4 штук
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Базилік - 1 щіпка
  • Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Обкладинка - 1 щіпка
котлета на кісточці - фото крок 1
1. Рецепт приготування котлети на кісточці слід почати з підготовки м'яса. Його необхідно вимити і ретельно просушити. Молоточком для м'яса злегка відбити котлети.
котлета на кісточці - фото крок 2
2. Особливої ​​смаку м'яса надає маринад. Для його приготування потрібно подрібнити чорний перець і гвоздику. Імбир очистити і натерти на дрібній тертці. У невеликій мисці змішати перець, імбир, гвоздику, лимонний сік і соєвий соус. Додати корицю, базилік і рослинне масло. Все ретельно перемішати, щоб маринад був однорідний.
котлета на кісточці - фото крок 3
3. Цибулину очистити і нарізати півкільцями. У глибоку миску викласти половину цибулі. Зверху покласти м'ясо і засипати цибулею. Залити все маринадом і залишити мінімум на 30 хвилин. Періодично можна перевертати м'ясо, щоб воно маринувалося рівномірно.
котлета на кісточці - фото крок 4
4. На сковороду налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди котлетки і смажити з двох сторін до апетитної скориночки і готовності.
котлета на кісточці - фото крок 5
5. От і все, котлета на кісточці в домашніх умовах готова. Подавати її краще відразу, прикрасивши зеленню або свіжими овочами.

Схожі рецепти