Рецепт Котлета по-київськи на кісточці фото

Котлета по-київськи на кісточці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Зелень , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви , Котлети , Страви в паніровці
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 40 хв.

Київська котлета - вельми популярне блюдо. М'яке філе з начинкою в паніровці звучить вже апетитно, а на смак - ще краще. Багато хто знає класичний рецепт, а я поділюся інший варіацією. Дивіться!

Опис приготування:

Вийшло блюдо красиво виглядає, тому його можна подавати на святковий стіл. Як гарнір подавайте картопляне пюре або овочевий салат. А поки ознайомтеся з тим, як приготувати котлету по-київськи на кісточці. Для м'якості грудку потрібно добре відбити.

  • Куряча грудка з кісточкою - 1-2 штук
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Петрушка і кріп, гілочка - 10 штук
  • Білий хліб - 3-4 скибочок
  • Рослинна олія - 3-5 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
котлета по-київськи на кісточці - фото крок 1
Спочатку приготуйте начинку. Масло залиште при кімнатній температурі на 1 час. Потім збийте його виделкою до білого кольору.
котлета по-київськи на кісточці - фото крок 2
Зелень промийте і дрібно нарубати.
котлета по-київськи на кісточці - фото крок 3
Потім зелень перемішайте з олією і додайте лимонний сік. Приберіть масло в морозилку.
котлета по-київськи на кісточці - фото крок 4
Від філе відокремте малу частину. Приберіть все плівки, сухожилля і промийте.
котлета по-київськи на кісточці - фото крок 5
Загорніть грудку в плівку. Покладіть верхньою частиною вгору. Відбийте все молотком.
котлета по-київськи на кісточці - фото крок 6
У центр філе викладіть частина начинки. Потім загорніть його рулетом, сформувавши овальну котлету.
котлета по-київськи на кісточці - фото крок 7
Зробіть паніровці. Хліб посушите в духовці, а потім подрібніть в крихту. Окремо збийте яйце з сіллю. Котлету спочатку умочіть в яйце, а потім - в сухарі.
котлета по-київськи на кісточці - фото крок 8
Обсмажте котлету по-київськи у великій кількості рослинного масла до золотистої скоринки. Смачного!

Схожі рецепти