«Котлета по київськи» (простий варіант)
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.
Це, мабуть, одне з найзнаменитіших страв української кухні, нарівні з борщем і варениками. Зробити його в домашніх умовах зовсім не так складно, як здається. Хочете спробувати? запам'ятовуйте рецепт.
Опис приготування:
Я покажу вам, як приготувати", котлету по-київськи", , простий варіант страви чудово підійде для обіду або вечері. Мінімум зусиль з основою, а результат виходить чудовим! Хочу сказати, що при бажанні ви завжди можете зробити начинку з зеленню, використовувати спеції за смаком і т.Д. Подавати до столу такі котлетки потрібно тільки гарячими. Остигнули, на жаль, вони вже не.
- Куряча грудка - 4 штуки (з крилом)
- Вершкове масло - 4 чайних ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 20 грам
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Ось такий шматочок курки нам потрібен для 1 порції.
2. Шкірку акуратно видаліть, вона не знадобиться.
3. Грудку перевірте на наявність кісток або хрящиків. З крильця зніміть м'ясо.
4. Під шаром харчової плівки акуратно відбийте курку.
5. Підсолити за смаком, в центр викладіть шматочок вершкового масла.
6. Свердла, щоб вийшов ось такий щільний рулетик.
7. Кожну котлетку обваляйте в борошні, після - у збитому яйці.
8. І в панірувальних сухарях.
9. Поки будете розігрівати масло для смаження, приберіть котлети в морозилку.
10. Коли масло добре розігрілося, викладіть акуратно котлетки на сковороду.
11. І смажте на середньому вогні до рум'яності з усіх боків.
12. Після зніміть зі сковороди, викладіть у жароміцних форму і відправте в духовку. При температурі 180 градусів хвилин за 10-12 котлетки повністю дійдуть до готовності.