Рецепт «Котлета по київськи» (простий варіант) фото

«Котлета по київськи» (простий варіант)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Це, мабуть, одне з найзнаменитіших страв української кухні, нарівні з борщем і варениками. Зробити його в домашніх умовах зовсім не так складно, як здається. Хочете спробувати? запам'ятовуйте рецепт.

Опис приготування:

Я покажу вам, як приготувати", котлету по-київськи", , простий варіант страви чудово підійде для обіду або вечері. Мінімум зусиль з основою, а результат виходить чудовим! Хочу сказати, що при бажанні ви завжди можете зробити начинку з зеленню, використовувати спеції за смаком і т.Д. Подавати до столу такі котлетки потрібно тільки гарячими. Остигнули, на жаль, вони вже не.

  • Куряча грудка - 4 штуки (з крилом)
  • Вершкове масло - 4 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 20 грам
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
& Quot; Котлета по-київськи
1. Ось такий шматочок курки нам потрібен для 1 порції.
& Quot; Котлета по-київськи
2. Шкірку акуратно видаліть, вона не знадобиться.
& Quot; Котлета по-київськи
3. Грудку перевірте на наявність кісток або хрящиків. З крильця зніміть м'ясо.
& Quot; Котлета по-київськи
4. Під шаром харчової плівки акуратно відбийте курку.
& Quot; Котлета по-київськи
5. Підсолити за смаком, в центр викладіть шматочок вершкового масла.
& Quot; Котлета по-київськи
6. Свердла, щоб вийшов ось такий щільний рулетик.
& Quot; Котлета по-київськи
7. Кожну котлетку обваляйте в борошні, після - у збитому яйці.
& Quot; Котлета по-київськи
8. І в панірувальних сухарях.
& Quot; Котлета по-київськи
9. Поки будете розігрівати масло для смаження, приберіть котлети в морозилку.
& Quot; Котлета по-київськи
10. Коли масло добре розігрілося, викладіть акуратно котлетки на сковороду.
& Quot; Котлета по-київськи
11. І смажте на середньому вогні до рум'яності з усіх боків.
& Quot; Котлета по-київськи
12. Після зніміть зі сковороди, викладіть у жароміцних форму і відправте в духовку. При температурі 180 градусів хвилин за 10-12 котлетки повністю дійдуть до готовності.

Схожі рецепти