Деруни (варіант для ледачих)
(покроковий рецепт з фото)
Класичні рецепти іноді можна трішки спростити, якщо немає часу або бажання довго возитися на кухні. Я покажу, як приготувати деруни, варіант для ледачих дуже класний, швидкий і смачний:)
Це рецепт гарний ще й тим, що тут немає яйця або якихось інших інгредієнтів, так що виходить дуже бюджетний обід або вечерю. Подавати до столу деруни найкраще гарячими, доповнивши соусом до смаку або овочами. Запам'ятовуйте рецепт, коли-небудь стати в нагоді:)
- Картопля - 2-3 штук
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Картопля вимийте, очистіть.
2. Натріть на тертці або подрібніть в комбайні.
3. Викладіть в миску з холодною водою і залиште хвилин на 5.
4. Перекладіть на чистий рушник, загорніть і вичавіть добре залишки рідини.
5. На сковороді розігрійте вершкове масло.
6. Викладіть картоплю і розподіліть рівним шаром.
7. Жарьте до румяности, після акуратно переверніть.
8. Посоліть і поперчіть за смаком.
Ось такий варіант для ледачих дерунів. Смачного!
Ось такий варіант для ледачих дерунів. Смачного!