Пиріг з капустою для ледачих
(покроковий рецепт з фото)
Назва рецепта говорить сама за себе. Цей простий і вологий пиріг з капустою - для тих, у кого немає часу готувати. Приступимо!
Змішайте всі інгредієнти для тіста. Додайте капусту, перемішайте. Випікайте пиріг 50 хвилин в режимі "випічка" до готовності. Якщо капуста немолода, тоді краще її протушкувати перед запіканням.
- Капуста - 300 грам (з морквою і кропом)
- Яйце - 2 штуки
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка (гасити)
Підготуйте продукти. Для начинки порізати капусту, додайте трішки моркви тертої (для кольору), і пам'ятайте салат руками, щоб капуста пустила сік.
Яйця збийте з кефіром і сіллю.
Введіть борошно, соду (погасите). Замісити тісто до однорідного стану, грудочок бути не повинно.
Тісто змішайте з капустою.
Змастіть каструлю мультиварки рослинним маслом. Вилийте в неї тісто, розрівняйте. Випікайте пиріг у режимі "випічка" 50 хвилин.
Пиріг готовий! Щоб він мав гарний верх, переверніть його і відправте в мультиварку ще на пару хвилин підрум'янитися.