Капустяний пиріг для ледачих
(покроковий рецепт з фото)
Люблю страви з позначкою "для ледачих" . Це говорить про те, що робити майже нічого не доведеться. Мені якраз колись.
Чудова випічка. Зовсім домашня, ніжна і соковита, вона буде у вас на столі дуже швидко, якщо заздалегідь потурбуватися про тест.
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Курка відварна - 500 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Тісто дріжджове або листкове - 400 грам
- Спеції - За смаком
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
Капусту наріжте довільно. Чим тонше, тим краще.
На рослинному маслі обсмажте капусту під кришкою.
В самому кінці смаження посоліть і поперчіть. Наріжте відварене куряче м'ясо. Додайте до капусти.
Збийте яйця з сіллю і молоком до однорідності маси.
Тісто розкладіть в форму для запікання. Зробіть бортики.
Остигнула капустяну начинку викладіть в середину майбутнього пирога і рівномірно розподіліть по всій поверхні тіста.
Яєчну масу вилийте на капусту.
Запікайте в духовці при 200 градусів близько 30-40 хвилин до легкої рум'яності.