Рецепт Котлета по київськи фото

Котлета по київськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Пропоную традиційний рецепт приготування котлети по-київськи - одного з найбільш ароматних і поживних страв, яке швидко і легко готувати. Подавати її можна з овочами, картоплею або навіть тостами.

Напевно, кожен житель Києва знає, як приготувати котлету по-київськи - одну з найбільш соковитих котлет! Начинка і панірування дають дуже приємний аромат цієї страви, а вершкове масло робить курячу грудку ніжною та м'якою. Подавати котлету потрібно обов'язково в розігрітому вигляді з картоплею або овочами. Ви можете зробити котлетки поменше, для цього необхідно акуратно розрізати філе і потім добре защипнути його.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Куряче філе - 2 штуки
  • Часник - 1 зубчик
  • Зелень - 1 пучок
  • Борошно - 2 склянки
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 2 склянки
котлета по київськи - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
котлета по київськи - фото крок 2
2. Часник, петрушку і масло подрібніть за допомогою блендера. Начинка готова.
котлета по київськи - фото крок 3
3. Гострим ножем обережно проріжте кишеньки в курячому філе. Заповніть його начинкою і закріпіть котлети зубочистками.
котлета по київськи - фото крок 4
4. Приготуйте паніровці. Спочатку обваляйте котлету в борошні, а потім занурте в яйці, після чого, нарешті, в панірувальних сухарях.
котлета по київськи - фото крок 5
5. Залиште запаніровані котлети в холодильнику на 15 хвилин, щоб села панірування.
котлета по київськи - фото крок 6
6. Обсмажте в розігрітій олії з двох сторін приблизно 5 хвилин до золотистого кольору.
котлета по київськи - фото крок 7
7. Помістіть котлети на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
котлета по київськи - фото крок 8
8. Котлета по-київськи готова. Смачного!

Схожі рецепти