Рецепт Кабачки по-київськи фото

Кабачки по-київськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл
Заготовки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 55 хв.

Кабачки по-київськи - чудова закуска, особливо в зиязикай час. Як чудово відкрити ароматну баночку, пахучу зеленню і часником. Цей рецепт я дізналася в Києві і тепер ділюся з вами.

Опис приготування:

Кабачки по-киевски відмінна гостра закуска, яку можна заготовити на зиму. При приготуванні кабачків по-киевски головне акуратно обсмажити кабачки до золотистого кольору і стежити, щоб вони не підгоріли. Треба щільно укласти кабачки по киевски в сухі банки, перекладаючи часником і зеленню. Можете додати будь-яку іншу зелень на свій смак. Зробіть маринад: в гарячу воду (півсклянки) додайте оцет, масло і сіль за смаком: має бути схоже на розсіл. Банки з кабачками по-київськи потрібно простерилізувати у киплячій воді 15-20 хвилин. Смачного!

  • Кабачки - 1, 5 кілограма
  • Масло рослинне - 150 мілілітрів(120 г - маринад, 30 г - для обжарки.)
  • Часник - 1 штука (головка)
  • Зелень петрушки - 1 штука (пучок)
  • Зелень кропу - 1 штука (пучок)
  • Оцет фруктовий - 14 склянок
  • Сіль - 12 грам (за смаком)
кабачки по-київськи - фото крок 1
Взяти стиглі кабачки, помити, обсушити.
кабачки по-київськи - фото крок 2
Кабачки нарізати кільцями.
кабачки по-київськи - фото крок 3
Кабачки запихаючись на маслі посолити, поперчити.
кабачки по-київськи - фото крок 4
Зелень крупно порізати, часник розтерти.
кабачки по-київськи - фото крок 5
Кабачки укласти в чисті банки, перекладаючи зеленню і часником, залити олією з оцтом, пастерезовать і закатати.

Схожі рецепти