Котлети по-київськи з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Справжня котлета по-київськи - складне і дороге блюдо. Я пропоную вам більш простий, але не менш смачний варіант - котлети по-київськи з фаршу. Набагато простіше, але теж дуже смачно.
Котлети по-київськи знають і люблять усі. Але не завжди вистачає продуктів, часу або просто вміння на їх приготування. Що ж робити, якщо все-таки хочеться цього делікатесу? Приготувати простіший варіант цієї страви - рецепт котлет по-київськи з фаршу. Прості, зрозумілі пояснення допоможуть вам приготувати дуже смачне блюдо. А покрокові фотографії зроблять процес готування ще простіше. Готуйте з задоволенням і хорошим настроєм!
- Куряче філе - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Пучок кропу - 1 штука
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Паприка - - За смаком
Часник почистити, дрібно нарізати.
Кріп помити, дрібно нарізати.
Часник і кріп змішати з м'яким вершковим маслом. Отриману начинку прибрати в морозилку.
Куряче філе і сир змішати. Подрібнити за допомогою комбайна або м'ясорубки. Додати яйце, трохи більше половини чайної ложки солі, перець. Добре перемішати, відбити.
Масло дістати з морозилки, нарізати шматочками. Шматочок фаршу розминаємо в коржик, на середину викладаємо шматочок масла. Краї фаршу з'єднуємо, загортаючи масло всередину.
Змішати борошно, Залишковий сіль і перець. У цій паніровці обвалювати котлети. У сковороді розігріти олію і обсмажувати в ньому котлети до золотистого кольору.
Обсмажені котлети викласти на серветку, потім перекласти на протвинь. Духовку розігріти до 200 градусів. Протвинь з котлетами поставити в духовку на 15 хвилин. Подавати гарячими. Смачного!