Рецепт Котлети по-київськи з фаршу фото

Котлети по-київськи з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Справжня котлета по-київськи - складне і дороге блюдо. Я пропоную вам більш простий, але не менш смачний варіант - котлети по-київськи з фаршу. Набагато простіше, але теж дуже смачно.

Опис приготування:

Котлети по-київськи знають і люблять усі. Але не завжди вистачає продуктів, часу або просто вміння на їх приготування. Що ж робити, якщо все-таки хочеться цього делікатесу? Приготувати простіший варіант цієї страви - рецепт котлет по-київськи з фаршу. Прості, зрозумілі пояснення допоможуть вам приготувати дуже смачне блюдо. А покрокові фотографії зроблять процес готування ще простіше. Готуйте з задоволенням і хорошим настроєм!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Сир - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - - За смаком
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Пучок кропу - 1 штука
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Паприка - - За смаком
котлети по-київськи з фаршу - фото крок 1
Часник почистити, дрібно нарізати.
котлети по-київськи з фаршу - фото крок 2
Кріп помити, дрібно нарізати.
котлети по-київськи з фаршу - фото крок 3
Часник і кріп змішати з м'яким вершковим маслом. Отриману начинку прибрати в морозилку.
котлети по-київськи з фаршу - фото крок 4
Куряче філе і сир змішати. Подрібнити за допомогою комбайна або м'ясорубки. Додати яйце, трохи більше половини чайної ложки солі, перець. Добре перемішати, відбити.
котлети по-київськи з фаршу - фото крок 5
Масло дістати з морозилки, нарізати шматочками. Шматочок фаршу розминаємо в коржик, на середину викладаємо шматочок масла. Краї фаршу з'єднуємо, загортаючи масло всередину.
котлети по-київськи з фаршу - фото крок 6
Змішати борошно, Залишковий сіль і перець. У цій паніровці обвалювати котлети. У сковороді розігріти олію і обсмажувати в ньому котлети до золотистого кольору.
котлети по-київськи з фаршу - фото крок 7
Обсмажені котлети викласти на серветку, потім перекласти на протвинь. Духовку розігріти до 200 градусів. Протвинь з котлетами поставити в духовку на 15 хвилин. Подавати гарячими. Смачного!

Схожі рецепти