Котлети по-київськи з грибами

Котлети по-київськи з грибами
Кількість порцій: 15 Час приготування: 50 хв.
Котлети по-київськи з грибами - відмінне і смачна страва. Найчастіше таке блюдо являє собою рулетик з курячого м'яса, з маслом всередині. Такий рулетик обваляти в паніровці і обсмажений у фритюрі.

опис приготування:

Подавати коле по-київськи з грибами можна як з салатами так і з гарніром. У закладах громадського харчування прийнято подавати котлети з картопляним пюре, але мені більше подобається варіант з салатом, так як котлети і так досить ситні. До них краще подавати більш легкі гарніри.

Смачного!

  • Куряче філе— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • печериці— 200 грам
  • Вершкове масло— 150 грам
  • Рослинна олія— 500 мілілітрів
  • сіль, спеції— За смаком
  • борошно— 1 Склянка
  • панірування— 1 Склянка
  • яйце— 2 штуки
  • молоко— 3-4 Ст. ложок
Котлети по-київськи з грибами - фото крок 1 Для приготування котлет по-київськи з грибами нам необхідно приготувати начинку. Для цього подрібніть цибулю і обсмажте на олії.

Котлети по-київськи з грибами - фото крок 2 До обсмаженої цибулі додайте нарізані печериці. Обсмажте гриби з цибулею разом. додайте сіль, перець.

Котлети по-київськи з грибами - фото крок 3 Куряче філе наріжте на пластини. З однієї половинки у мене вийшло 3 пластини.

Котлети по-київськи з грибами - фото крок 4 М'ясо відбийте молоточком. Додати сіль, поперчіть. На край пласта м'яса покладіть шматочок вершкового масла. Додайте трохи обсмажених грибів.

Котлети по-київськи з грибами - фото крок 5 Поверніть в рулетик. Куряче м'ясо піддатливо. Якщо затиснути такий рулетик в долоньках, то він добре сформується, уклавши начинку всередині рулетика.

Котлети по-київськи з грибами - фото крок 6 Так сформуйте все рулетики. Підготуйте паніровці. змішайте 2 яйця з 3 ложками молока. збийте. Це буде кляр. В окремій мисці підготуйте борошно і панірувальні сухарі. Занурте рулетик в яєчний кляр, після - в борошно, після - знову в кляр, після - в паніровці. сформуйте котлету. Обсмажте її на сковороді з рослинним маслом, але рівень рослинного масла повинен бути до середини котлети.

Котлети по-київськи з грибами - фото крок 7 Котлети слід тільки підрум'янити у фритюрі. Після викладіть котлети в форму для запікання. У розігрітій духовці при 200 градусів запікайте котлети 15 хвилин. Так ми точно знатимемо, що вони пропеклися.

Котлети по-київськи з грибами - фото крок 8 Подайте до столу. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Картопляні котлети з грибами

Картопляні котлети з грибами

Смачні та ситні котлети з картоплі з грибною начинкою. Готуються зі звичайних продуктів, а смак — без перебільшення, делікатесний. Ділюся нехитрим рецептом. опис приготування: Картопляні котлети з грибами в домашніх умовах приготувати дуже легко. Якщо у вас залишилося трохи картопляного пюре і...

читати далі
Котлети з баклажанів з грибами

Котлети з баклажанів з грибами

Зовсім не потрібно бути вегетаріанцем, щоб любити овочеві котлети. Особисто для мене котлети з кабачків, баклажанів, моркви і навіть цибулі - це смак дитинства. Вони завжди соковиті, ситні, ароматні, смачні. опис приготування: Котлети я готую дуже часто, і сьогодні хочу поділитися з вами рецеп...

читати далі
Котлети з фаршу з грибами

Котлети з фаршу з грибами

Котлети з фаршу з грибами - це дуже смачно і досить незвично. На їх приготування не піде багато часу, а результат не залишить вас байдужими! опис приготування: Сьогодні я розповім, як зробити котлети з фаршу з грибами — вельми прості в плані приготування і інгредієнтів, але дуже смачні і ефект...

читати далі
Котлети з гречки з грибами

Котлети з гречки з грибами

Це дієтичне друга страва, яке часто готують вегетаріанці. Сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати котлети з гречки з грибами. Низькокалорійні і в той же час ситно! вдалого приготування! опис приготування: Такі котлети не містять м'яса і дуже легко сприймаються організмом людини. Смак у н...

читати далі
Котлети з індички з грибами

Котлети з індички з грибами

Смачні та незвичайні котлети з індички з грибами припадуть до смаку і дорослим, і дітям. Начинка з грибів робить м'ясо неймовірно соковитим, а хрустка скоринка надає страві особливу популярність. опис приготування: Не знаю, як приготувати котлети з індички з грибами? Тоді прочитайте цей прости...

читати далі