Рецепт Котлети по-київськи класичні фото

Котлети по-київськи класичні
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Молочні продукти, Птах, Курка, Вершкове масло
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Котлети

Знамениті котлетки по-киевски люблять в різних частинах світу, їх часто готують в ресторанах. Але домашнє блюдо може бути набагато смачніше, тільки необхідно підібрати перевірений часом рецепт.

Вам необхідно дізнатися про те, як приготувати котлети по-київськи класичні, якщо ви хочете спробувати те саме блюдо. Для його створення вам знадобиться ціла курка і зелене масло. З цих інгредієнтів вийде всього 2 порції. Ніжний смак філе і м'яка начинка - візитна картка рецепта.

  • Вершкове масло - 70 грам
  • Сухарі паніровочні - 200 грам
  • Зелень - 15 грам
  • Рослинна олія - 1 літр
  • Яйце - 2 штуки
  • Курка - 1 штука
  • Сіль - 2 щіпки
  • Зіра - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Майоран - 1 щіпка
котлети по-київськи класичні - фото крок 1
Курку обробити, залишивши для котлет плечові кістки крила з м'ясом і грудку.
котлети по-київськи класичні - фото крок 2
Далі філе відбийте, посоливши його.
котлети по-київськи класичні - фото крок 3
У мисці збийте яйця. В іншу всипте сухарі. Зробіть зелене масло: вершкове масло перемішайте з дрібно нарізаною зеленню.
котлети по-київськи класичні - фото крок 4
На шматки курки викладіть зелене масло. Присипте його всіма спеціями зі складу.
котлети по-київськи класичні - фото крок 5
Загорніть масло в м'ясо з кісточкою. Зверху оберніть його грудкою, як на фото.
котлети по-київськи класичні - фото крок 6
Котлетки умочіть в яйці, а потім в сухарях. Потім ще раз в яйці і сухарях.
котлети по-київськи класичні - фото крок 7
Зробіть фритюр з маслом. Коли він буде розігрітим, то зменшіть вогонь до мінімуму. Обсмажте вироби у фритюрі.
котлети по-київськи класичні - фото крок 8
З котлет видаліть зайвий жир. Прикрасьте їх і подавайте з листям салату. Смачного!

Схожі рецепти