Котлети по-київськи класичні
(покроковий рецепт з фото)
Знамениті котлетки по-киевски люблять в різних частинах світу, їх часто готують в ресторанах. Але домашнє блюдо може бути набагато смачніше, тільки необхідно підібрати перевірений часом рецепт.
Вам необхідно дізнатися про те, як приготувати котлети по-київськи класичні, якщо ви хочете спробувати те саме блюдо. Для його створення вам знадобиться ціла курка і зелене масло. З цих інгредієнтів вийде всього 2 порції. Ніжний смак філе і м'яка начинка - візитна картка рецепта.
- Вершкове масло - 70 грам
- Сухарі паніровочні - 200 грам
- Зелень - 15 грам
- Рослинна олія - 1 літр
- Яйце - 2 штуки
- Курка - 1 штука
- Сіль - 2 щіпки
- Зіра - 1 щіпка
- Koriandr - 1 щіпка
- Майоран - 1 щіпка
Курку обробити, залишивши для котлет плечові кістки крила з м'ясом і грудку.
Далі філе відбийте, посоливши його.
У мисці збийте яйця. В іншу всипте сухарі. Зробіть зелене масло: вершкове масло перемішайте з дрібно нарізаною зеленню.
На шматки курки викладіть зелене масло. Присипте його всіма спеціями зі складу.
Загорніть масло в м'ясо з кісточкою. Зверху оберніть його грудкою, як на фото.
Котлетки умочіть в яйці, а потім в сухарях. Потім ще раз в яйці і сухарях.
Зробіть фритюр з маслом. Коли він буде розігрітим, то зменшіть вогонь до мінімуму. Обсмажте вироби у фритюрі.
З котлет видаліть зайвий жир. Прикрасьте їх і подавайте з листям салату. Смачного!