Котлети по-київськи з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижно, як просто приготувати котлети по-київськи з сиром в домашніх умовах. Я взяла дуже оригінальний рецепт у колеги, вона накривала галявину на службі і там були чудові котлетки!
Цей рецепт котлет по-київськи з сиром мені дуже подобається тим, що начинка не рідка і не тане при запіканні. Навіть якщо ви не зовсім герметично звернете грудку, то нічого страшного не станеться. Я дуже люблю робити котлети по-київськи з блакитним сиром, це надає страві деяку вишуканість. Сиру, звичайно, не шкодую. Котлети по-київськи з сиром подавайте з рисом і овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 4 штуки
- Сир - 4 скибочки
- Шинка - 4 скибочки
- Петрушка - 15 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Панірування - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
Підготувати продукти.
На відбиту грудку покласти шматок шинки, на нього сир і петрушку.
Грудку злегка посолити, загорнути щільно в котлетку.
Обваляти котлету в борошні, а потім у збитому яйці.
Котлету обваляти в панірувальних сухарях, а потім ще раз в яйці і знову в сухарях. Запікати 25 хвилин при 200 градусах.
Смачного!