Рецепт Котлети по-київськи з аджикою фото

Котлети по-київськи з аджикою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування котлет по-київськи з аджикою. Дуже смачна страва з ресторанного меню - котлети по-київськи можна приготувати в домашніх умовах.

Опис приготування:

Даний рецепт київських котлет не є класичним. З аджикою котлети по-київськи виходять неймовірно ніжними, і у яких яскраво виражений островатий аромат.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Вершкове масло, пачка - 1 штука
  • Аджика, банку - 1 штука
  • Рослинна олія - 1 літр
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно, панірувальні сухарі - - За смаком (для обваливания)
  • Перець і сіль - - За смаком
котлети по-київськи з аджикою - фото крок 1
1. В першу чергу займемося начинкою. У аджику додаємо вершкове м'яке масло і гарненько перемішуємо (повинна утворитися однорідна пластична маса). Ємність застилає плівкою і викладаємо масу. На час приберемо в морозильну камеру.
котлети по-київськи з аджикою - фото крок 2
2. Приготуємо фарш з курячого філе, додаємо перець і сіль за смаком. Додавати сюди більше нічого не треба. З холодильника дістаємо заморожене масло, невеликими кубиками його нарізаємо. Рослинним маслом змажемо руки, сформуємо котлету і всередину кладемо шматочок нарізаного вершкового масла. Тепер акуратно заліпимо.
котлети по-київськи з аджикою - фото крок 3
3. Приготуємо три миски: з панірувальними сухарями, з яйцем і борошном. Котлети обмакиваем спочатку в борошно, потім в яйце і сухарі. Кладемо котлети на деко і прибираємо в морозилку.
котлети по-київськи з аджикою - фото крок 4
4. У розігріте рослинне масло акуратно опускаємо котлети. Хвилину чи дві смажимо, потім перевертаємо. Котлети періодично перевертаємо, смажимо до готовності.
котлети по-київськи з аджикою - фото крок 5
5. Готові котлети перекладаємо на тарілку, можемо подавати. Смачного.

Схожі рецепти