Котлети по-київськи з аджикою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування котлет по-київськи з аджикою. Дуже смачна страва з ресторанного меню - котлети по-київськи можна приготувати в домашніх умовах.
Даний рецепт київських котлет не є класичним. З аджикою котлети по-київськи виходять неймовірно ніжними, і у яких яскраво виражений островатий аромат.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Вершкове масло, пачка - 1 штука
- Аджика, банку - 1 штука
- Рослинна олія - 1 літр
- Яйця - 3 штуки
- Борошно, панірувальні сухарі - - За смаком (для обваливания)
- Перець і сіль - - За смаком
1. В першу чергу займемося начинкою. У аджику додаємо вершкове м'яке масло і гарненько перемішуємо (повинна утворитися однорідна пластична маса). Ємність застилає плівкою і викладаємо масу. На час приберемо в морозильну камеру.
2. Приготуємо фарш з курячого філе, додаємо перець і сіль за смаком. Додавати сюди більше нічого не треба. З холодильника дістаємо заморожене масло, невеликими кубиками його нарізаємо. Рослинним маслом змажемо руки, сформуємо котлету і всередину кладемо шматочок нарізаного вершкового масла. Тепер акуратно заліпимо.
3. Приготуємо три миски: з панірувальними сухарями, з яйцем і борошном. Котлети обмакиваем спочатку в борошно, потім в яйце і сухарі. Кладемо котлети на деко і прибираємо в морозилку.
4. У розігріте рослинне масло акуратно опускаємо котлети. Хвилину чи дві смажимо, потім перевертаємо. Котлети періодично перевертаємо, смажимо до готовності.
5. Готові котлети перекладаємо на тарілку, можемо подавати. Смачного.