Котлета свиняча натуральна
(покроковий рецепт з фото)
Котлети - дуже популярна страва, яке вміє готувати будь-яка господиня. Вони відмінно підходять до будь-якого гарніру і робляться з різних сортів м'яса. Спробуйте, як приготувати котлети свинячі натуральні.
Свиняча котлета відрізняється ситністю. Для приготування вибираємо шию, на якій є жирок, завдяки йому котлети не отримають сухими. Подають котлети до будь-якого гарніру, до овочевих салатів або просто їдять з хлібом, як бутерброд. Простий, смачний і легкий в приготуванні рецепт.
- Свиняча шия - 0, 6 кілограма
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Цибулина - 120 грам
- Хліб білий - 100 грам
- Вода - За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
1. Для приготування справжніх котлет робимо фарш самостійно, для цього миємо й нарізаємо невеликими шматочками свинину. Хліб нарізаємо шматочками і замочуємо в невеликій кількості води, через 10 хвилин віджимаємо його і перекладаємо до м'яса. Чистимо і нарізаємо шматочками лук.
2. Пропускаємо м'ясо з цибулею через м'ясорубку два рази, щоб вийшла ніжна текстура. Додаємо хліб, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо фарш. Від загальної маси відщипуємо невеликі шматочки і скочується котлетки.
3. Готові котлети обвалюють в борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням соняшникової олії з двох боків до появи золотистої скоринки.