Рецепт Котлета свиняча натуральна фото

Котлета свиняча натуральна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Котлети - дуже популярна страва, яке вміє готувати будь-яка господиня. Вони відмінно підходять до будь-якого гарніру і робляться з різних сортів м'яса. Спробуйте, як приготувати котлети свинячі натуральні.

Опис приготування:

Свиняча котлета відрізняється ситністю. Для приготування вибираємо шию, на якій є жирок, завдяки йому котлети не отримають сухими. Подають котлети до будь-якого гарніру, до овочевих салатів або просто їдять з хлібом, як бутерброд. Простий, смачний і легкий в приготуванні рецепт.

  • Свиняча шия - 0, 6 кілограма
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Цибулина - 120 грам
  • Хліб білий - 100 грам
  • Вода - За смаком
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
котлета свиняча натуральна - фото крок 1
1. Для приготування справжніх котлет робимо фарш самостійно, для цього миємо й нарізаємо невеликими шматочками свинину. Хліб нарізаємо шматочками і замочуємо в невеликій кількості води, через 10 хвилин віджимаємо його і перекладаємо до м'яса. Чистимо і нарізаємо шматочками лук.
котлета свиняча натуральна - фото крок 2
2. Пропускаємо м'ясо з цибулею через м'ясорубку два рази, щоб вийшла ніжна текстура. Додаємо хліб, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо фарш. Від загальної маси відщипуємо невеликі шматочки і скочується котлетки.
котлета свиняча натуральна - фото крок 3
3. Готові котлети обвалюють в борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді з додаванням соняшникової олії з двох боків до появи золотистої скоринки.

Схожі рецепти