Свиняча котлета на кістки
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям м'яса присвячується! Якщо ви збираєтеся побалувати себе або своїх домочадців, обов'язково приготуйте це вишукане блюдо. А як приготувати свинячу котлету на кістки, зараз розповім!
Розповім вам, як приготувати свинячу котлету на кістки в домашніх учловіях. Впевнена, у вас все вийде з першого разу - м'ясо вийде смачним, м'яким і соковитим.
- Свиняча котлета на кісточці - 1.2 кілограма
- Вершкове масло - 50 грам
- Гірчиця американська - 50 грам
- Часник - 4 зубчики
- Спеції - За смаком
1. М'ясо слід промити, обсушити і поділити на порційні частини, якщо необхідно.
2. Натираємо сумішшю спецій і тертого часнику, залишаємо маринуватися на 2 годину. Потім зніміть часник і обсмажуйте котлети на вершковому маслі.
3. Готові котлети змастіть тонким шаром гірчиці і ще раз обсмажте на сильному вогні - гірчиця додасть ту саму апетитну рум'яність.
4. От і все! Приємного вам апетиту!