Рецепт Свиняча котлета на кістки фото

Свиняча котлета на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всім любителям м'яса присвячується! Якщо ви збираєтеся побалувати себе або своїх домочадців, обов'язково приготуйте це вишукане блюдо. А як приготувати свинячу котлету на кістки, зараз розповім!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати свинячу котлету на кістки в домашніх учловіях. Впевнена, у вас все вийде з першого разу - м'ясо вийде смачним, м'яким і соковитим.

  • Свиняча котлета на кісточці - 1.2 кілограма
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Гірчиця американська - 50 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - За смаком
свиняча котлета на кістки - фото крок 1
1. М'ясо слід промити, обсушити і поділити на порційні частини, якщо необхідно.
свиняча котлета на кістки - фото крок 2
2. Натираємо сумішшю спецій і тертого часнику, залишаємо маринуватися на 2 годину. Потім зніміть часник і обсмажуйте котлети на вершковому маслі.
свиняча котлета на кістки - фото крок 3
3. Готові котлети змастіть тонким шаром гірчиці і ще раз обсмажте на сильному вогні - гірчиця додасть ту саму апетитну рум'яність.
свиняча котлета на кістки - фото крок 4
4. От і все! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти