Рецепт Свиняча котлета на кістки фото

Свиняча котлета на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Всім любителям м'яса присвячується! Якщо ви збираєтеся побалувати себе або своїх домочадців, обов'язково приготуйте це вишукане блюдо. А як приготувати свинячу котлету на кістки, зараз розповім!

Розповім вам, як приготувати свинячу котлету на кістки в домашніх учловіях. Впевнена, у вас все вийде з першого разу - м'ясо вийде смачним, м'яким і соковитим.

  • Свиняча котлета на кісточці - 1.2 кілограма
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Гірчиця американська - 50 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Спеції - За смаком
свиняча котлета на кістки - фото крок 1
1. М'ясо слід промити, обсушити і поділити на порційні частини, якщо необхідно.
свиняча котлета на кістки - фото крок 2
2. Натираємо сумішшю спецій і тертого часнику, залишаємо маринуватися на 2 годину. Потім зніміть часник і обсмажуйте котлети на вершковому маслі.
свиняча котлета на кістки - фото крок 3
3. Готові котлети змастіть тонким шаром гірчиці і ще раз обсмажте на сильному вогні - гірчиця додасть ту саму апетитну рум'яність.
свиняча котлета на кістки - фото крок 4
4. От і все! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти