Рецепт Корейка свиняча на кістки фото

Корейка свиняча на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 г. 10 хв.

Святкова вечеря - це достаток страв, закусок і салатів. А на чолі столу - м'ясо. Можна зробити птицю (качку, курочку), а можна і інші види. Розповідаю, як приготувати корейку свинячу на кістки.

Опис приготування:

На відміну від яловичини або баранини, ціна на свинячу корейку буде набагато нижче. Дуже важливо правильно приготувати м'ясо, не пересушити його, але в той же час добре прожарити. Свинина добре поєднується з різними спеціями, травами. Готову корейку можна подати з овочами, з пюре з картоплі або зеленого горошку.

Це обід для величезної компанії!

  • Свиняча корейка на кістці - 6-7 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Червоний і чорний мелений перець - За смаком
1
Духова шафа заздалегідь розігрійте до 120 градусів.
2
Свинячу корейку на кістки вимийте і зачистите кістки. Витріть корейку серветками і натріть сіллю, перцем.
3
Викладіть корейку на деко і встановіть його в духовку на середній рівень. Випікайте близько 2 годин, до досягнення внутрішньої температури 60 градусів.
4
Дістаньте м'ясо і оберніть фольгою, залиште на 15-45 хвилин.
5
Збільште температуру в духовці до 250-260 градусів і поверніть м'ясо без фольги в духовку, готуйте 10 хвилин до появи скоринки.
6
Дістаньте м'ясо і залиште ще на 15 хвилин в фользі, а потім зніміть її і розріжте м'ясо шматочками.
7
Подавайте корейку гарячої з гарніром з овочів (свіжих або печених).

Схожі рецепти