Рецепт Корейка свиняча на кістки в духовці фото

Корейка свиняча на кістки в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви

Пропоную шикарний варіант для подачі на святковий стіл, як приготувати корейку свинячу на кістки в духовці. М'ясо запікається в рукаві, виходить соковитим і пікантним, з красивою і рум'яною скоринкою.

Свиняча корейка стане прикрасою будь-якого столу. Вона подається з різними гарнірами (овочами, крупами, картоплею в будь-якому вигляді). У рецепті використовуємо апельсин, що надає свинині особливий пікантний смак. Глазур з меду і паприки дозволяє отримати блискучу і рум'яної скоринки. Блюдо виглядає дорого і нарядно, тому ваші гості будуть здивовані його видом, а головне - вражені його смаком.

  • Корейка на кістці - 1, 5 кілограма
  • Часник - 1 штука
  • Листя майорану - 50 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
корейка свиняча на кістки в духовці - фото крок 1
1. Своїм та витираємо паперовим рушником майоран, обриваємо листочки, кладемо їх в ступку, додаємо сіль і перець, подрібнюємо в ступці (або можна в блендері), додаємо 3 столові ложки оливкової олії і чищений часник. Перемішуємо.
корейка свиняча на кістки в духовці - фото крок 2
2. М'ясо гарненько миємо й витираємо паперовим рушником, надрезаем по кістки, але не до кінця, зачищаємо кісточки.
корейка свиняча на кістки в духовці - фото крок 3
3. У миску кладемо м'ясо, заливаємо його приготовленим маринадом обтирає з усіх боків, накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 2 годину.
корейка свиняча на кістки в духовці - фото крок 4
4. Після покладеного часу дістаємо м'ясо, перекладаємо його в рукав для запікання. Апельсин моєму, видавлюємо його сік, який вливаємо в пакет до м'яса. Щільно загортаємо, встряхиваем пакет, кладемо його на деко. Відправляємо м'ясо в розігрітий до 180 градусів духовку на 60 хвилин.
корейка свиняча на кістки в духовці - фото крок 5
5. Для глазурі змішуємо в мисці лимонний сік, 1 столову ложку оливкової олії, мед і перець, через 60 хвилин дістаємо м'ясо і розв'язуємо пакет, акуратно пензликом покриваємо глазур'ю м'ясо і відправляємо його в духовку на 15 хвилин, не закриваючи пакет, після чого дістаємо і знову обмазуємо, повертаємо назад. Всього робимо 3 підходу.
корейка свиняча на кістки в духовці - фото крок 6
6. Готове м'ясо дістаємо з духовки і подаємо до столу. Насолоджуємося ароматом і смаком корейки.

Схожі рецепти