Рецепт Корейка ягняти на кістки фото

Корейка ягняти на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Корейка ягняти на кістки - ніжне м'ясо, а якщо його правильно приготувати, то вийде справжній кулінарний шедевр. Запікати ягняти пропоную з розмарином, часником і лимоном.

Корейка ягняти на кістки - дуже ніжне м'ясо, з якого можна приготувати дуже багато смачних страв. Пропоную рецепт запеченої в духовці корейки з розмарином, часником і лимоном. Пряне, ніжне і дуже ароматне блюдо прекрасно поєднуються практично з будь-якими соусами і гарнірами. Важливо не перетримати м'ясо, воно повинно залишатися рожевим всередині. Після запікання потрібно дати м'ясу 10-15 хвилин відпочити. При подачі розріжте на порції і прикрасьте лимоном і зеленню. Насолоджуйтесь!

  • Растітелное масло - 2 Ст. Ложки
  • Корейка ягняти на кістки - 1, 5 кілограма
  • Часник - 6 зубчиків
  • Свіжий чебрець - 2 чайних ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
1
Корейку ягняти помийте, обсушити паперовим рушником. За допомогою ножа зачистите кісточки.
2
Зніміть цедру з лимона. Chesnok чистий, складіть його в блендер разом з розмарином, цедрою, маслом, спеціями і збийте до однорідності.
3
Рівномірно змастіть м'ясо приготованим соусом і залиште маринуватися на 1 годину при кімнатній температурі.
4
Надішліть м'ясо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте 15 хвилин. Потім переверніть і випікайте ще 10 хвилин.
5
Смачного!

Схожі рецепти