Корейка ягняти на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Ідеї основних страв досить актуальні (особливо в сезон пікніків). Ось і я хочу запропонувати вам свій варіант рецепта, як приготувати корейку ягняти на грилі. Виходить дуже ніжне і соковите м'ясо.
Рецепт приготування дуже простий. Найважливіше - знайти гарне м'ясо і виїхати на природу. Цей рецепт приготування корейки ягняти для тих, хто вважає за краще натуральний смак м'яса. Якщо ж вам до душі більш пікантні смакові нотки, тоді рекомендую приготувати маринад і замаринувати ягняти. Промаринуватися м'ясо повинно хоча б пару годин.
- Корейка на кістці - 8 штук
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Перець - За смаком
1. М'ясо вимийте, обсушити паперовим рушником. Посоліть і поперчіть з усіх боків. Залиште поки на час м'ясо і займіться вогнем.
2. Коли вугілля добре розігрілися, змістите їх в одну сторону. М'ясо і грати збризніть маслом. Викладіть м'ясо на сторону без вогню. Накрийте листом фольги. Зручно використовувати одноразові форми з фольги. Залиште м'ясо на кілька хвилин. М'ясо буде нудитися і вийде ідеальним.
3. Акуратно перемістіть на сторону з вогнем.
4. Корейка ягняти буде підрум'янюватися, щоб вийшла апетитна скоринка. Ніжне всередині і хрустке зовні - ідеальне м'ясо на вогні!
5. Подавати до столу м'ясо можна з овочами або улюбленим соусом. Смачного!