Рецепт Корейка ягняти фото

Корейка ягняти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Якщо у вас намічається святкову вечерю і ви зобов'язані підкорити своїх гостей, подайте філе ягняти в скоринці з оливок і пюре з пастернаку. Це рецепт, здатний підкорити навіть найвишуканіший смак.

Опис приготування:

Оливки в цьому рецепті подарують особливий смак в страві. Тому, давайте з'ясуємо, як приготувати корейку ягняти і побалувати себе, а так само гостей неперевершеним смаком і ароматом м'яса з оливками.

  • Корейка ягняти - 800 грам
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Timyan - 2 штуки
  • Розмарин - 1 штука
  • Олія - 100 грам
  • Tapenada - 50 грам
  • Пастернак - 300 грам (для пюре )
  • Молоко - 250 мілілітрів (для пюре )
  • Вода - 400 мілілітрів (для пюре )
  • Пармезан - 40 грам (для пюре )
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Маслини - 230 грам (для тапенада)
  • Анчоуси - 3 штуки (для тапенада)
  • Каперсами - 40 грам (для тапенада)
  • Оливкова олія - 70 грам (для тапенада)
  • Часник - 1 зубчик (для тапенада)
1
Обсмажте на сковороді корейку ягняти з маслом, чебрецем, розмарином і цибулею-шалот. Посоліть і приправте спеціями.
2
Підготуйте тапенадом. Маслини, анчоуси, каперсами, часник і оливкове масло збийте в блендері до однорідності.
3
Змастіть стрічку на поясницю. Готуйте м'ясо в духовці при 200 градусах 5-6 хвилин.
4
Приготуйте пюре. Очистіть пастернак, промийте, наріжте на шматки. Покладіть в каструлю, залийте молоком і водою. Додайте сіль і варіть до готовності. Процідіть і збийте блендером в пюре. Додайте"Пармезан" .
5
Подавайте ягняти з пюре з пастернаку.

Схожі рецепти