Корейка ягняти
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас намічається святкову вечерю і ви зобов'язані підкорити своїх гостей, подайте філе ягняти в скоринці з оливок і пюре з пастернаку. Це рецепт, здатний підкорити навіть найвишуканіший смак.
Оливки в цьому рецепті подарують особливий смак в страві. Тому, давайте з'ясуємо, як приготувати корейку ягняти і побалувати себе, а так само гостей неперевершеним смаком і ароматом м'яса з оливками.
- Корейка ягняти - 800 грам
- Luk-salotų - 2 штуки
- Timyan - 2 штуки
- Розмарин - 1 штука
- Олія - 100 грам
- Tapenada - 50 грам
- Пастернак - 300 грам (для пюре )
- Молоко - 250 мілілітрів (для пюре )
- Вода - 400 мілілітрів (для пюре )
- Пармезан - 40 грам (для пюре )
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Маслини - 230 грам (для тапенада)
- Анчоуси - 3 штуки (для тапенада)
- Каперсами - 40 грам (для тапенада)
- Оливкова олія - 70 грам (для тапенада)
- Часник - 1 зубчик (для тапенада)
1
Обсмажте на сковороді корейку ягняти з маслом, чебрецем, розмарином і цибулею-шалот. Посоліть і приправте спеціями.
2
Підготуйте тапенадом. Маслини, анчоуси, каперсами, часник і оливкове масло збийте в блендері до однорідності.
3
Змастіть стрічку на поясницю. Готуйте м'ясо в духовці при 200 градусах 5-6 хвилин.
4
Приготуйте пюре. Очистіть пастернак, промийте, наріжте на шматки. Покладіть в каструлю, залийте молоком і водою. Додайте сіль і варіть до готовності. Процідіть і збийте блендером в пюре. Додайте "пармезан" .
5
Подавайте ягняти з пюре з пастернаку.