Рецепт Корейка ягняти в духовці фото

Корейка ягняти в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Корейка ягняти запечена в духовці - це справжній святковий страва, яке виходить не тільки дуже смачним, але і чудово виглядає на столі. Корейка запікається разом з овочами.

Як приготувати корейку ягняти в духовці? Попередньо замаринуйте м'ясо в простому маринаді. Варто відзначити, що чим довше воно буде там знаходиться, тим краще корейка просочиться. Постарайтеся маринувати не менше 4 годин. Разом з м'ясом запікаються овочі. Хай щастить!

  • Корейка ягняти - 2 штуки(2 шматка по 4 ребра)
  • Кабачки - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Баклажан - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Трави - За смаком (розмарин, орегано)
  • Гірчиця французька - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
корейка ягняти в духовці - фото крок 1
М'ясо потрібно попередньо замаринувати на 3-4 годину. Маринад готується з соку половинки лимона, гірчиці, пряних трав і подрібненого лука. Далі обсмажуємо корейку на вершковому маслі.
корейка ягняти в духовці - фото крок 2
Потім перекладаємо корейку в духовку і запікаємо 30 хвилин, температура 190 градусів. Разом з м'ясом можна запекти овочі, або обсмажити їх окремо на сковороді-гриль.
корейка ягняти в духовці - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти