Корейка ягняти в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Корейка ягняти запечена в духовці - це справжній святковий страва, яке виходить не тільки дуже смачним, але і чудово виглядає на столі. Корейка запікається разом з овочами.
Як приготувати корейку ягняти в духовці? Попередньо замаринуйте м'ясо в простому маринаді. Варто відзначити, що чим довше воно буде там знаходиться, тим краще корейка просочиться. Постарайтеся маринувати не менше 4 годин. Разом з м'ясом запікаються овочі. Хай щастить!
- Корейка ягняти - 2 штуки(2 шматка по 4 ребра)
- Кабачки - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Баклажан - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Трави - За смаком (розмарин, орегано)
- Гірчиця французька - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1/2 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
М'ясо потрібно попередньо замаринувати на 3-4 годину. Маринад готується з соку половинки лимона, гірчиці, пряних трав і подрібненого лука. Далі обсмажуємо корейку на вершковому маслі.
Потім перекладаємо корейку в духовку і запікаємо 30 хвилин, температура 190 градусів. Разом з м'ясом можна запекти овочі, або обсмажити їх окремо на сковороді-гриль.
Смачного!