Плече ягняти на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Плече ягняти, приготоване на грилі, викличе у вас масу позитивних емоцій. М'ясо вийде соковитим і ароматним - просто пальчики оближете. Замаринувати плече треба на ніч, розрахуйте час!
Правильно приготоване плече ягняти на грилі - шалено смачне. М'ясо повинно бути свіжим, а запікати плече краще на невеликій вогні. Маринувати плече ягняти в розмарині, часнику, чилі і меду рекомендую не менше ночі, а ще краще - добу.
- Плече ягняти - 2 штуки
- Часник, головки - 2 штуки
- Розмарин свіжий, пучок - 1 штука
- Сушений чилі - 3 штуки (можна вибрати з інших видів гострих перців)
- Мед - 4-6 Ст. Ложок
1. Замочіть чилі в мисці з водою.
2. Чистий Chesnok, промийте розмарин. Подрібніть розмарин і часник ножем.
3. Натріть плече рубаним часником з розмарином.
4. Коли чилі розм'якне, порубати його також.
5. Подрібнений чилі змішайте з медом.
6. Змастіть плече ягняти медом з чилі.
7. Плечі загорніть в пластиковий пакет або харчову плівку і відправляйте в холод на ніч маринуватися.
8. Випікати плече ягняти треба на повільному вогні гриля протягом 90 хвилин, перевертаючи, НЕ протикаючи м'ясо.
9. Плече ягняти на грилі готове! Смачного!