Рецепт Плече ягняти на грилі фото

Плече ягняти на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Сімейна вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 14 г. 0 хв.

Плече ягняти, приготоване на грилі, викличе у вас масу позитивних емоцій. М'ясо вийде соковитим і ароматним - просто пальчики оближете. Замаринувати плече треба на ніч, розрахуйте час!

Опис приготування:

Правильно приготоване плече ягняти на грилі - шалено смачне. М'ясо повинно бути свіжим, а запікати плече краще на невеликій вогні. Маринувати плече ягняти в розмарині, часнику, чилі і меду рекомендую не менше ночі, а ще краще - добу.

  • Плече ягняти - 2 штуки
  • Часник, головки - 2 штуки
  • Розмарин свіжий, пучок - 1 штука
  • Сушений чилі - 3 штуки (можна вибрати з інших видів гострих перців)
  • Мед - 4-6 Ст. Ложок
плече ягняти на грилі - фото крок 1
1. Замочіть чилі в мисці з водою.
плече ягняти на грилі - фото крок 2
2. Чистий Chesnok, промийте розмарин. Подрібніть розмарин і часник ножем.
плече ягняти на грилі - фото крок 3
3. Натріть плече рубаним часником з розмарином.
плече ягняти на грилі - фото крок 4
4. Коли чилі розм'якне, порубати його також.
плече ягняти на грилі - фото крок 5
5. Подрібнений чилі змішайте з медом.
плече ягняти на грилі - фото крок 6
6. Змастіть плече ягняти медом з чилі.
плече ягняти на грилі - фото крок 7
7. Плечі загорніть в пластиковий пакет або харчову плівку і відправляйте в холод на ніч маринуватися.
плече ягняти на грилі - фото крок 8
8. Випікати плече ягняти треба на повільному вогні гриля протягом 90 хвилин, перевертаючи, НЕ протикаючи м'ясо.
плече ягняти на грилі - фото крок 9
9. Плече ягняти на грилі готове! Смачного!

Схожі рецепти