Рецепт Смажене м'ясо ягняти фото

Смажене м'ясо ягняти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Баранина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Якщо ви любите прості і апетитні м'ясні страви, погляньте як приготувати ягняти з апетитним соусом. Неймовірно класна ідея для обіду, вечері або навіть святкового столу. Спробуйте!

Сам рецепт, я впевнена, не викличе у вас ніяких проблем, навіть якщо ви відносний новачок на кухні. Соус, звичайно, опціональний інгредієнт. Якщо у вас мало часу, наприклад, ви можете легко обійтися і без нього. Але так шкода залишити насичені м'ясні соки невикористаними!

  • Ягнятина - 600-700 грам
  • Розмарин - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець - 1/3 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки(+ 2 немає. L. )
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вода або бульйон - 1/2 склянки
смажене м'ясо ягняти - фото крок 1
1. Наріжте м'ясо порційними шматочками. Посоліть і поперчіть з усіх боків, додайте розмарин і трохи рослинного масла.
смажене м'ясо ягняти - фото крок 2
2. Рослинна і вершкове масло розігрійте на сковороді.
смажене м'ясо ягняти - фото крок 3
3. Викладіть м'ясо і смажте на середньому вогні.
смажене м'ясо ягняти - фото крок 4
4. Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки. Потім зніміть зі сковороди.
смажене м'ясо ягняти - фото крок 5
5. Викладіть м'ясо на теплу тарілку, накрийте фольгою і залиште "відпочивати" .
смажене м'ясо ягняти - фото крок 6
6. На сковороду додайте вершкове масло і борошно.
смажене м'ясо ягняти - фото крок 7
7. Додайте бальзамик і коричневий цукор. Томіть кілька хвилин, зніміть і полийте соусом м'ясо.

Схожі рецепти