Смажене м'ясо ягняти
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите прості і апетитні м'ясні страви, погляньте як приготувати ягняти з апетитним соусом. Неймовірно класна ідея для обіду, вечері або навіть святкового столу. Спробуйте!
Сам рецепт, я впевнена, не викличе у вас ніяких проблем, навіть якщо ви відносний новачок на кухні. Соус, звичайно, опціональний інгредієнт. Якщо у вас мало часу, наприклад, ви можете легко обійтися і без нього. Але так шкода залишити насичені м'ясні соки невикористаними!
- Ягнятина - 600-700 грам
- Розмарин - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець - 1/3 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 чайних ложки(+ 2 немає. L. )
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Вода або бульйон - 1/2 склянки
1. Наріжте м'ясо порційними шматочками. Посоліть і поперчіть з усіх боків, додайте розмарин і трохи рослинного масла.
2. Рослинна і вершкове масло розігрійте на сковороді.
3. Викладіть м'ясо і смажте на середньому вогні.
4. Обсмажте з двох сторін до рум'яної скоринки. Потім зніміть зі сковороди.
5. Викладіть м'ясо на теплу тарілку, накрийте фольгою і залиште "відпочивати" .
6. На сковороду додайте вершкове масло і борошно.
7. Додайте бальзамик і коричневий цукор. Томіть кілька хвилин, зніміть і полийте соусом м'ясо.