Котлета на кістки з часниковим картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
- Котлета на кістки - 2 штуки
- Картопля - 8-10 штук
- Зелень (петрушка, Тархуна, цибуля, часник) - 1 штука
- Лавровий лист, запашний перець горошком, часник - по 2-3 Штук
- Сіль, запашний перець - по За смаком
Підготовляв всі необхідні інгредієнти.
Робимо невеликі надрізи, щоб при смаженні не втратило рівну форму. Натираємо ретельно, аж вдавлюючи, сіллю і запашним перцем.
На розігріту сковороду вливаємо 3-4 ст. Ложки рослинної олії і викладаємо половинки часнику, 2 гілочки Тархун, горошок запашного перцю, 2 listika lavrovиx. Через 1-1, 5 хвилини все виймаємо.
Викладаємо котлети в ароматне масло.
Через кожну хвилину перевертаємо і поливаємо верх котлети маслом зі сковороди. Обсмажуємо до красивого рум'яного кольору.
Відварюємо картоплю цілком. Нарізаємо зелень разом з часничком.
З картопля зливаємо воду, додаємо сіль, зелень і вершкове масло. Перемішуємо.
Викладаємо на тарілку котлету, часниковий картопля і подаємо на стіл.
Смачного.
Веселих вихідних.
Насолоджуйтесь ароматним смаком і приємними святами.