Рецепт Баранина на кістки фото

Баранина на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 13 г. 0 хв.

На жаль, у нас баранина не надто популярна, так як її дуже складно купити. Проте, у мене є кілька рецептів приготування цього смачного м'яса. Одним з них я хочу з вами поділитися.

Опис приготування:

Пропоную вам спробувати мій рецепт приготування баранини на кістки. Найкраще, звичайно, смажити стейки з баранини на грилі на свіжому повітрі, як це роблять в східних країнах. Але якщо немає можливості, то цілком підійде і сковорода. А готується все дуже просто!

  • Баранина на кістки - 500 грам
  • Червоне сухе вино - 150 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Естрада - 1 штука
  • Перець горошком - 5 штук
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
1
Для початку необхідно приготувати маринад для м'яса. В окремій мисці змішайте вино з оливковою олію, додайте лавровий лист, рубаний часник, свіжий естрагон і перець горошком.
2
Тепер розділіть м'ясо на порційні стейки і помістіть в маринад. Дайте промаринуватися м'яса 12 годин. Чим довше, тим краще.
3
Перед смаженням натріть стейк з обох сторін морською сіллю. Смажте стейки на добре розігрітій сковороді по 2-3 хвилини. Для більшої прожарювання, час приготування можна збільшити.
4
Подавайте баранину на кістці з відвареною картоплею і салатом зі свіжих овочів.
5
Смачного!

Схожі рецепти